
|
|
|
 |
|
|
'Bu davaya baş koydum'
Gamze Özçelik tecavüz davasının peşini bırakmıyor. Özçelik, "Hem kendim hem de çevrem için zor olanla savaşıyorum" diyor
M. AKİF ERDEM İstanbul
Tutuklu yargılanan eski basketbolcu Gökhan Demirkol'un tecavüz ettiği öne sürülen oyuncu Gamze Özçelik, ruh ve beden sağlığıyla ilgili rapor düzenlenmesi için Adli Tıp Kurumu'nda heyet karşısına çıktı. Özçelik, "Bu davaya baş koydum. Türkiye'de zor olanla savaşıyorum" dedi.
Özçelik, Antalya'da devam eden dava kapsamında, avukatı Fatih Volkan'la birlikte dün ikinci kez Kocamustafapaşa'daki Adli Tıp Kurumu'na gitti. Heyetin karşısına çıkan Özçelik'le ilgili rapor daha sonra davanın görüldüğü Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilecek. Adli Tıp Kurumu'ndan çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özçelik, mahkemenin kararı doğrultusunda, tecavüz olayının ruh hali ve bedeninde bir iz bırakıp bırakmadığına ilişkin rapor almak üzere sağlık heyetine göründüğünü söyledi.
Verdiği savaşın Türkiye'de çok zor olduğunu söyleyen Özçelik, "Karşı tarafın ipe sapa gelmez asılsız iddialarıyla yüz yüze geldim. Ellerinde olduğunu iddia ettikleri hiçbir fotoğrafı mahkeme heyetine sunamadılar. Öte yandan ben, hem kendim için hem de çevrem için bu davaya baş koydum" dedi.
Özçelik'in avukatı Volkan ise Adli Tıp Kurumu'nun vereceği raporun davanın seyrini yüzde 40 oranında değiştireceğini belirtti.
|
|
|


|
|