
|
|
|
 |
|
|
Yüzen saray İzmir'den 4 Temmuz'da demir alıyor
Saunadan şelaleye, kütüphaneden tiyatro salonuna onlarca farklı lüksü barındıran MSC Musica, ilk seferine İzmir'den çıkıyor
İZMİR Milliyet
3 bin yolcu kapasiteli
İZMİRLİ taşımacılık devi Arkas Holding ile İtalyan MSC Cruises'in ortaklığıyla kurulan MSC Cruises Türkiye, temmuzdan itibaren 2006 yapımı 3 bin yolcu kapasiteli dev MSC Musica ile hizmet vermeye başlayacak. Türkiye'den düzenli olarak Ege ve Adriyatik'e sefer yapacak yüzen saray, ilk yolculuğuna 4 Temmuz Salı günü İzmir Limanı'ndan çıkacak.
Rüya limanlara ziyaret
AVRUPA'NIN en büyük gemilerinden Musica, her hafta yolcularını İtalya, Yunanistan ve Hırvatistan'ın birbirinden güzel liman kentlerine taşıyacak. Konuklar, 950 Euro'ya 7 gün boyunca Venedik, Bari, Dubrovnik, Katakolon'u görme imkanı bulacak. 22 bin metrekarelik gemi, birçok yeniliği de bünyesinde bulunduruyor.
Aklınıza ne gelirse var
TOPLAM 13 güvertesi bulunan Musica'da 3 katlı şelale, Türk hamamı, 4 jakuzi, 2 havuz yer alıyor. Sporseverlere mini golf, tenis kortu, jogging parkuru gibi imkanların sunulduğu dev gemide SPA merkezi, güzellik salonları, sağlık kulübü ve kütüphane de var. Ayrıca su terapisi, renk terapisi ve aromaterapi hizmeti de veriliyor.
|
|
|

|
|