
|
|
|
|
Baba nasihati:
Esas hayat şimdi başlıyor
ANKARA Milliyet
Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, dün oğulları Ahmet Münir Gül'ün mezuniyet heyacanını yaşadı.
Gül, Bilkent Üniversitesi (BÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan oğluna gerçek hayatla şimdi tanışacağı nasihatini verdi.
Gül, BÜ'deki 2005-2006 dönemi mezuniyet töreninde, aralarında oğlu Ahmet Münir'in de bulunduğu gençlere şöyle seslendi:
"Sizlere bir baba, bir ağabey olarak en büyük tavsiyem, geleceğe umutla bakmanız, büyük düşünmenizdir. Karamsarlığa asla kapılmayınız. Bugün Türkiye, uluslararası arenada dostluğu aranan ve bölgesinde örnek alınan lider bir ülke haline gelmiştir."
Gül, daha sonra Rektör Prof. Dr. Ali Doğramacı'nın davetiyle oğluna diplomasını verdi. Ahmet Münir Gül, henüz ne yapacağını planlamadığını kaydederek, "Siyaseti pek düşünmüyorum. Kendi alanımla ilgiliyim" dedi.
Şampanya patlattılar
Sınıf arkadaşları, Ahmet Münir'in de bulunduğu fotoğraf çekimi sırasında şampanya patlattı.
|
|
|

|
|