|
 |
|
|
Fener sürpriz peşinde!
Sarı-lacivertli kulübün gündemi meşgul eden teknik direktör adaylarından vazgeçerek bugüne kadar ismi hiç telaffuz edilmeyen ünlü bir antrenör ile anlaşma noktasına geldiği öğrenildi
YUSUF KOBAL
Fenerbahçe'de teknik direktör sorunu tam bir yılan hikayesine dönerken, sarı - lacivertli kulübün sağ gösterip sol vurmayı planladığı öğrenildi.
Uzun süredir gündemi meşgul eden Scolari, Parreira, Capello ve Hector Cuper konusunda net bir adım atmayan Fenerbahçe Yönetimi'nin sürpriz bir hoca adayı ile uzun süredir görüşmelerde bulunduğu ve anlaşma noktasına geldiği bildirildi. İsmi sır gibi saklanan ancak kariyeri çok iyi olan yeni çalıştırıcının bu hafta içinde kamuoyuna açıklanacağı belirtildi.
Bu arada Başkan Aziz Yıldırım yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısı öncesinde başta Mehmet Ali Aydınlar olmak üzere camianın önde gelen isimleri ile yine bir araya gelerek son bir durum değerlendirmesi yaptı.
Yıldırım'ın bu görüşmenin ardından aday olup olmayacağını açıklayacağı ve 100. yıl çalışmaları hakkında gelinen noktayı kamuoyuna aktaracağı ifade edildi.
Öte yandan sarı - lacivertli kulübün dün yapılması gereken olağanüstü genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 24-25 Haziran tarihlerine ertelendi.
|
|
|

|