
|
|
|
 |
|
|
Nişanlısının eski sevgilisini 57 kez bıçakladı
Şakir Ö., kendisinin jandarmada görevli olduğunu söleyerek nişanlısının eski sevgilisi Ceyhun Koşu'yu kaçırıp vahşice öldürdü
ANKARA Milliyet
Ankara'da Şakir Ö. (22) adlı genç, bakire olmadığını öğrendiği nişanlısı Pınar Ş.'nin eski sevgilisi Ceyhun Koşu'yu (25), akıllara durgunluk veren bir planla kaçırarak öldürdü. Bahçelievler'de bir konfeksiyon mağazasında tezgâhtar olarak çalışan Koşu, 14 Haziran'da işyerine gelen ve kendisini jandarma istihbarat biriminde görevli olarak tanıtan kişiyle birlikte mağazadan ayrıldı. Koşu'dan bir daha haber alınamadı.
Araştırma başlatan polis, dün dere kenarında bıçaklanmış bir erkek cesedi buldu. İnceleme sonucu cesedin 3 gün önce kaybolan Koşu'ya ait olduğu belirlendi. Katil zanlısı olduğu gerekçesiyle Şakir Ö. ve arkadaşı Adem S. gözaltına alındı. Sorguda, cinayetin ilginç öyküsü de gün ışığına çıktı.
'İfadesine başvuracağız'
Bakire olmayan nişanlısına kiminle birlikte olduğunu sorduğunu anlatan Şakir Ö., ismini öğrendiği Koşu'yu kaçırmak için çalıştığı mağazaya gittiğini söyledi. Kendisini jandarma olarak tanıtığını anlatan Şakir Ö., Koşu'yu "çalıntı bir cep telefonuyla ilgili ifadesine başvurulmak üzere" dışarı çıkardığını kaydetti.
Adem S.'le arabaya aldıkları Koşu'yu, Lalahan'a götürdüğünü anlatan Şakir Ö., nişanlısıyla birlikte olduğunu kabul etmeyen genci bıçakladığını söyledi. Koşu'nun 57 bıçak darbesiyle yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Şakir Ö. ve Adem S. tutuklandı.
|
|
|

|
|