Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 20 Haziran 2006 / Salı  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    Kariyerim    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
FENERBAHÇE'DE GÜNLERDİR SÜREN KAOS SONA ERDİ, BAŞKAN "GÖREVE DEVAM" DEDİ
Ve Yıldırım döndü

25 gün önce ayrılma kararı veren Aziz Yıldırım, "O gün belirttiğim olumsuz şartlar halen devam ediyor. Ancak yerimize geleceklerin kulübü daha ileriye taşıyamayacakları endişesine kapıldık" dedi


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 24-25 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda aday olacak.
Yaklaşık 1 ay önce yaptığı açıklamada görevi bıraktığını söyleyen Yıldırım, o gün belirttiği olumsuz koşulların bugün de sürdüğünü, ancak yerlerine gelecek olanların, kulübü bıraktıkları yerden daha ileriye taşıyamayacağı endişesine kapıldıklarını, bu nedenle de göreve devam kararı aldığını kaydetti.
Yıldırım şunları söyledi:
" Fenerbahçe'yi daha ileriye götürecek, hem çağdaş yapısı içinde, hem de dünya kulübü olma çerçevesi içinde çalışmaları yapabilecek başkan ve yönetimlerin göreve gelmesi gerektiğini ifade etmiştim. Maalesef bu 25 günlük süre içinde camiamızın bana ve arkadaşlarımıza olan teveccühlerinden dolayı, bunun doğru olmayacağını gördük. Bu kulüp içinde yaptığımız çalışmalardan dolayı, eski başkanlarımız, yöneticilerimiz, derneklerimiz, taraftarlarımız ve kongre üyelerinin, görevimize devam etmemiz yönünde baskı ve istekleri olmuştur.

Çağrılara yanıt verdik
Bu noktada, yeni yönetici arkadaşların çıkmaması, bize göreve devam etmemiz yönündeki çağrılar ve bu çağrılara cevap vermemiz gerektiğini, aramızda tekrar tekrar konuştuk.
Bugün bu görevi bırakmamızla bizim yerimize geleceklerin, kulübü bıraktığımız yerden daha ileri mesafelere götüremeyeceği endişesine kapıldık.
Genel kurulumuz bize teveccüh gösterirse, 100. yılda da başarılı olarak, Fenerbahçe'yi hazırlama kararı aldık."

"İnşallah akıllanır"

Gençlerbirilği Başkanı İlhan Cavcav, Aziz Yıldırım'ın tekrar başkanlığa aday olmasının kendisi için sürpriz olmadığını söyledi.
Bu sezon Yıldırım ile girdiği polemiklerle dikkatleri üzerine çeken Cavcav, "Fenerbahçe sezonu iki kupa kaybederek kapattı. Bunu unutturmanın en güzel yolu 'ben gidiyorum' demekti. Bunu yaparak tenkitleri gündemden düşürdü. Şimdi de döneceğini açıklamış. Ben bunu bekliyordum. İnşallah daha akıllı davranır. Fenerbahçe'ye layık bir başkanlık yapar" dedi.

'Hayırlı olsun'

Aziz Yıldırım, başkanlığa aday olduğunu açıklamasının ardından soluğu Beşiktaş'ın eski yöneticisi Mekki Başak'ın oğlunun düğününde aldı. Yıldırım, Zeynep Vural (Başak) ile hayatını birleştiren Kerem Başak'ın Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba ve Emin Cankurtaran ile birlikte şahitliğini yaptı. Canaydın, Yıldırım'ın yeniden adaylığını, "Hayırlı olsun" diye değerlendirdi.




SPOR
Ve Yıldırım döndü
Ukrayna petrol buldu: 4-0
Boğa'nın şakası yok: 3-1
Ben de Hollandalıyım
Delgado bombası!
Scolari haber bekliyor
Almanya'ya ikinci sefer
Fatih Tekke'ye rest
Saat gibi takım! 2-0
'Beni Tanjeviç hırslandırdı'
Babalar ve çocukları!
Fransa'da öfke ve hüzün var
Temiz Koreliler!
KUPADA BUGÜN
Klinsi-Kabil hattı
Hedef ikinci tur
Derin darbe
Haber turu...
'Diego'
Saygı
Sıfıra yükselmek
Togolu Türkler
Asırlık meşale ateşlendi
2006 Yüz tahlili
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR



Mehmet DEMİRKOL
'Diego'
Maç başlayalı 5 dakika kadar olmuştu. Ronaldi...
Rıdvan DİLMEN
Saygı
Beklenen bir sonuç aslında. Sezon bitti, dram...
Atilla GÖKÇE
Sıfıra yükselmek
Asık suratlı Teknik Direktör Oleg Blokhine, C...
Halil ÖZER
Togolu Türkler
İsviçre'yi izlerken insanın içi biraz buruk, ...
Erdoğan ŞENAY
Asırlık meşale ateşlendi
Fenerbahçe'deki "bilinmezlik bulutları" nihay...
Nilay YILMAZ
2006 Yüz tahlili
Almancı günlerimiz son sürat devam ediyor. "H...


Siz de reklam vermek ister misiniz?
© 2006 Milliyet