Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 26 Haziran 2006 / Pazartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Bu onur Hızel Beyi'nin

Veliefendi Hipodromu'nda koşulan 80. Gazi Koşusu'nu Kadri Daşkan'ın sahibi olduğu Hızel Beyi isimli safkan, jokeyi Halis Karataş ile kazandı. Yarış sonrası kupayı Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer verdi


Ulu Önder Atatürk'ün adına 1927 yılından beri düzenlenen Gazi Koşusu'nun 80.'sini Kadri Daşkan'ın sahibi olduğu Hızel Beyi isimli safkan, jokey Halil Karataş ile 2.27.60'lık bir derece yaparak kazandı.
Nefesleri kesen koşuyu burun farkıyla lehine çevirmeyi başaran Hızel Beyi bu birinciliği ile sahibine toplam 614 bin YTL ikramiye kazandırdı.
Çim pistte 2400 metre mesafeli koşuyu Özen Adalı'nın Annosh isimli safkanı ikinci, Kemal Kurt'un Bors isimli safkanı üçüncü, Hüseyin Türkarslan'ın Dr. Lucky isimli atı ise dördüncü tamamladı.


Konserler coşturdu
Koşuyu kazanan atın sahibi Kadri Daşkan'a kupasını Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer verdi. Sezer ayrıca jokey Halis Karataş ve antrenör A.Rıza Aydın'ı da birer şilt ile ödüllendirdi.
Bu arada foto finişle biten yarış sonrasında izleyiciler, mücadeleyi Annosh'un kazandığı iddiasıyla kupa törenini protesto ettiler. "Ertül Cankılıç" diyerek tempo tutan seyirciler, ıslıklayarak Halis Karataş'a tepki gösterdiler.
Veliefendi Hipodromu'nda yarışseverlerin büyük ilgi gösterdiği anlamlı günde İbrahim Tatlıses ile Gülşen de birer konser verdi.




SPOR
Portekiz çetin ceviz: 1-0
'Kanımıza dokundu'
Gerets'in son aşkı
Kartal gün sayıyor
Lazaroni hedefi gösterdi
İsviçre de sevindi!
Bu onur Hızel Beyi'nin
Alonso yine zirvede
Wimbledon zamanı
Haber turu...
Galip ama umutsuz
Olağanüstü gece
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR



Mehmet DEMİRKOL
Galip ama umutsuz
Hiç düşünmeden kupanın şu ana kadarki en kötü...
Halil ÖZER
Olağanüstü gece
Öyle bir futbol maçı düşünün ki sonuna kadar ...


Siz de reklam vermek ister misiniz?
© 2006 Milliyet