|
 |
|
|
Hedef Ze Roberto
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, şartlar uygun olursa Brezilyalı yıldızı transfer edebileceklerini açıkladı
Adnan Polat, Almanya'nın ünlü kulübü Bayern Münih'le yollarını ayıran Brezilyalı ünlü sol kanat oyuncusu Ze Roberto'nun transfer listelerinde yer aldığını doğruladı.
Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu'nda sarı - kırmızılı yönetimin yürüttüğü transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yapan Galatasaray Başkan Yardımcısı Polat, "Ze Roberto ile ilgileniyoruz, ancak bu futbolcu şu anda Dünya Kupası finallerinde mücadele ediyor. Eğer şartlar uygun olursa transferi düşünebiliriz" ifadesini kullandı.
Okan Buruk beklemede
Beşiktaş ile yollarını ayıran Okan Buruk, eski takımı Galatasaray'a dönmenin kendisine gurur vereceğini söyledi.
Hakan Ünsal'ın Büyükçekmece'deki kafesinin açılışına katılan Okan, Galatasaray'a dönüşüyle ilgili henüz net bir gelişmenin olmadığının altını çizerek, "Benim için futbola başladığım yere dönmek gurur verir. Bu transferi belki Galatasaray'dan daha çok ben istiyorum ama henüz ortada net bir şey yok. Hafta sonuna kadar belli olur sanıyorum" diye konuştu.
Ze Roberto kimdir?
Yaş: 32 (6 Temmuz 1974)
Boy: 1.72
Kilo: 71
Mevkii: Orta saha
Kulüpleri: Portuguesa (1994-96)
Real Madrid (1996-97)
Flamengo (1997-98)
Bayer Leverkusen (1998-2002) Bayern Münih (2002-2006)
Yıldırım'a Kral mesaj!
Cim-Bom'da kaptan Hakan Şükür, Orhan Ak ve genç oyuncular dün, Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Burada medyanın sorularını yanıtlayan Hakan, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Ligin son 6 haftası incelensin" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Onlar şampiyon olsalardı aynı şeyi söyleyecekler miydi?" dedi.
Yıldız futbolcu, "O zaman son 6 hafta değil, önceki haftalar da incelensin. Çok farklı şeyler yaşandı. Bunların ne olduğunu kendileri daha iyi biliyorlar. Şimdi bir şey söylemenin anlamı yok. Biz, son maçtan sonra tişörtlerimize de yazdığımız gibi; alnımızın akıyla şampiyon olduk" ifadesini kullandı.
Çırağan Sarayı'nda şampiyonluk balosu
Galatasaray'ın 16. Şampiyonluk Balosu bugün yapılacak. Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek olan 1000 davetlinin katılacağı balo saat 19.30'da başlayacak. Havai fişek ve ışık gösterilerinin ardından Kenan Doğulu'nun özel orkestrasıyla vereceği konserle sürecek balonun davetlileri arasında Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da bulunuyor.
Ümit'e anne şoku
Aslan'ın golcüsü Ümit Karan'ın annesi Tülay Karan geçirdiği trafik kazasında yaralandı. Mersin Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin organize ettiği şampiyonluk balosuna katılmak üzere uçakla Adana'ya gelen oğlu Ümit'i karşılamak için bu kente hareket eden Tülay Karan, Tarsus'un Yenice beldesinde aniden yola çıkan çocuğa çarpmamak için manevra yapınca şarampole yuvarlandı.
Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu iyi olan anne Karan'ın bel omurgasında kırık belirlenirken, önümüzdeki günlerde ameliyat edileceği açıklandı.
|
|
|

|