10:0507 Temmuz 2006 / Cuma 


Ülker, Galatasaray'a Yıldıray'ı hediye etmek istiyor

      Galatasaray’a süper bir yıldız sözü veren Ülker Grubu, Hertha Berlin’de oynayan Yıldıray'a Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek istiyor .
     
     Reklamlarda oynatmayı planlıyorlar
      Önümüzdeki hafta içinde Galatasaray ile geniş çaplı bir sponsorluk anlaşması imzalamaya hazırlanan Ülker’in, Yıldıray Baştürk’ün alınması için Sarı-Kırmızılı yönetime tavsiyede bulunduğu öğrenildi. Cola Turka markasıyla futbol şubesine, Cafe Crown’la da basketbol şubesine sponsor olacak Ülker’in Yıldıray’ın transfer edilmesi halinde gurbetçi yıldızı Cola Turka reklamlarında oynatacağı kaydedildi.
     
      Hertha Berlin satmak istemiyor ama...
      Cim Bom’a süper bir yıldız sözü veren ve bu yıldızın Türk olmasına daha sıcak bakan Ülker, kesenin ağzını açmış durumda. Galatasaray bu öneriyi kabul ederse, Yıldıray’ı satmaya yanaşmayan Hertha Berlin’i ikna etmek için bir hayli terleyecek ama pazarlık masasına da güçlü şekilde oturacak. Berlin’deki Türk taraftarların desteğini kaybetmek istemeyen Hertha, Yıldıray’ın adeta üzerine titriyor.
     
Yorum yaz
Bu habere ilk yorumu yazan siz olun