Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 07 Temmuz 2006 / Cuma  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  TEKNOLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
ATV | CINE-5 | CNBC-E | CNN-TÜRK | KANAL 7 | KANAL D | LİG TV | NTV | STV
SHOW | STAR | TGRT | TRT 1 | TRT 2 | TRT 3 | TV 8 | HABERTURK
KANAL 1 | DIGITURK COMEDYMAX | DREAM TV | DISCOVERY CHANNEL
Tatil yerine setteler

"Fırtına"da iki sevgiliyi oynayan Burçin Terzioğlu ve Murat Yıldırım teklif gelince, yaptıkları tüm planları rafa kaldırıp, sete koşmuşlar


Burçin Terzioğlu, Murat Yıldırım, Erkan Can, Zerrin Sümer, Salih Kalyon, Goncagül Sunar'ın oynadığı "Fırtına"nın, en çok izlenen ilk yüz program arasında Almanya-İtalya maçının ardından ikinci olan ilk bölümü tekrarlanıyor. Karadeniz'de küçük bir köyde yaşanan aşk hikâyesini anlatan dizide iki sevgili rolü Murat Yıldırım ve Burçin Terzioğlu'nun. İki genç oyuncu, yazın çalışmayı düşünmediklerini, ancak bu projeyi görünce kararlarından döndüklerini söylüyor.
Son olarak "Büyük Yalan"da Okan'ı canlandıran Murat Yıldırım, "İlk dizim 'Ölümsüz Aşk'ta, Demet Akbağ ve Yılmaz Erdoğan'la çalıştım. Onlarla yine çalışmak istiyordum. Ancak yaz aylarında çalışmak aklımdan geçmiyordu" diyor. Yıldırım, BKM'den teklif gelince "hayır" diyememiş.
Burçin Terzioğlu da "Kadın İsterse"nin ardından bu yaz çalışmayı düşünmüyormuş. Dinlenip, yeni sezona hazırlanmak niyetindeymiş ancak senaryoyu görünce o da bu kararından dönmüş, "Bu teklifi reddedip çalışmamak bence çok ayıp olurdu" diyor.
KANAL D / 22.45


En iyiler yeniden

BEYAZ SHOW
Beyazıt Öztürk ve "Beyaz Show" önceki bölümlerden derleme ile ekrana gelecek. Bu gece, Nil Karaibrahimgil, Acun Ilıcalı, Miss Turkey 2006 Güzellik Yarışması'nın ilk dört güzeli ve futbolcu Pascal Nouma'lı bölümlerden seçmeler karşınızda.
KANAL D / 00.30



Tiyatro performansı

ANINDA GÖRÜNTÜ
Osmantan Erkır, ABD ve İngiltere'de yıllardır popüler olan doğaçlama tiyatro formatını Türkiye'ye getirdi: "Anında Görüntü".
İstanbul'da sekiz yıldır kapalı gişe oynayan, "Mahşer-i Cümbüş", senaryosuz ve provasız, tamamen seyircinin yönlendirmesiyle sahnelenecek. Erkır'ın stüdyo konukları da oyunlara katılacak. Bu haftaki konuklar, Mesut Yar ve Seray Sever olacak.
STAR / 21.50



UZAKTAN KUMANDA
YÖK'ün raporunun ayrıntıları

Eğrisi Doğrusu
Geçen hafta YÖK üyeleri ve rektörler, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e, Yükseköğretim Strateji raporu'nu sundu. Üniversite tarihiminizin en köklü reform stratejisini, Sezer'e iletenProf. Dr. İlhan Tekeli, Taha Akyol'a anlatacak.
CNN TÜRK / 22.15



Gül, Washington ziyaretini anlatıyor

Özel Röportaj
Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Washington ziyaretini Yasemin Çongar'a anlatıyor. Gül yaptığı temasları değerlendirecek ve "Stratejik Vizyon Belgesi neyi değiştirecek?" sorusuna yanıt verecek.
CNN TÜRK / 10.00



Üçüncü sayfa öyküleri

Hayat Oyunları
Yasemin Bozkurt'un her hafta iki öykü sunduğu "reality-dizi" de bu hafta önce "Şantaj", ardından "Köpeğin Sırrı" adlı bölümler ekrana gelecek. Perihan Savaş da oynuyor...
ATV / 20.30


Yunanistan notları

Nar-ı Beyza
Beyza Güdücü bu hafta Yunanistan'dan sesleniyor.
TRT 1 / 22.50


KÜLTÜR-SANAT
Nâzım'ın sesinden ilk kez

Yazar Yazara
Program bu hafta Hıfzı Topuz'un evine konuk oluyor. Topuz, yakında çıkacak kitabında nasıl bir Sabahattin Ali portresi çizeceğini anlatacak. Programın kuşkusuz en önemli bölümü, Nâzım Hikmet'in özel bir sohbette, Hıfzı Topuz'a okuduğu şiirin ilk kez yayınlanacak olması.
SKY TURK / 21.30


Gökkuşağında iki kuşak

Fahrelnisa ile Nejad
Annesi yaptığı soyut resimlerle Paris'te ününe ün kattı. Oğlu da aynı yoldan gitti o da ünlü oldu. Ama şöhret, anne ve oğul arasında çekişmeyi de beraberinde getirdi. Fahrelnissa Zeid ile oğlu Nejad Devrim yıllar sonra resimleri ile İstanbul Modern'de bir araya geldiler. Cengiz Özkarabekir imzalı "Fahrelnissa ile Nejad: Gökkuşağında İki Kuşak" adlı belgesel, fırtınalı bir yaşamın sanat ile bütünleştiği bir çalışma olarak etkileyici.
CNN TÜRK / 23.10








  Sina
  KOLOĞLU
İzleyiciden cevap geldi

© 2006 Milliyet