Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 12 Temmuz 2006 / Çarşamba  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Tecrübe konuştu

Beşiktaş'ta son sezona kadar futbol şubesini yöneten Kıvanç Oktay, "Eğer çabuk uyum sağlanabilirse bu sezon çok iyi bir takım izleyebiliriz" dedi

BİLAL MEŞE


Siyah - beyazlıların futbol şubesi eski sorumlusu Kıvanç Oktay, yeni sezonun transferlerini değerlendirdi, gelecek dönemle ilgili öngörüde bulundu.
Bundan önceki sezonlarda transferleri yöneten isim olan Oktay, Teknik Direktör Tigana'nın bireysel anlamda çok iyi işler yaptığını belirtti. Takıma yeni katılan isimlerin bireysel olarak üst düzey futbolcular olduğunu ifade eden tecrübeli yönetici, "Eğer çabuk uyum sağlayabilirlerse bu sezon çok iyi bir Beşiktaş izleyebiliriz" dedi.
Kendi döneminde yapılan transferlerin de çok iyi olduğunu, ama bunların uyum sorunu yaşadığını vurgulayan Kıvanç Oktay, "İnşallah bu sene aynı durumu yaşamayız. Çok iyi yolda ilerliyoruz. Takımın gençleşmesi ve kaliteli oyuncuların alınması, Beşiktaş için büyük artıdır" diye konuştu.
Fransa'dan dönen Teknik Direktör Tigana ile Başkan Yıldırım Demirören'in de transfer konusunda bugün bir araya geleceği öğrenildi. Fransız teknik adamın, yeni yabancıyı Galatasaray maçı sonrasına bırakmak istediğini Demirören'e de tekrarlayacağı, bu konuda acele etmek istemediğini belirteceği vurgulandı.

Almanya'da iki hazırlık maçı

Beşiktaş, iki günlük iznin ardından İstanbul'daki çalışmalara dün başladı. Delgado'nun izinli olarak katılmadığı kondisyon ağırlıklı antrenmanda, tedavi gören Ali Güneş ile U 19 Milli Takımı'na katılan Mehmet Sedef, Kenan, Serdar Kurtulmuş ve Serdar Özkan yer almadı.
21 Temmuz'da Almanya'ya gidecek olan siyah - beyazlıların kamp programı da belli oldu. 22 Temmuz'da Nancy-Lorraine takımıyla Fransa'da bir hazırlık maçı yapıp Almanya'ya dönecek olan Beşiktaş, 26 Temmuz'da yine Fransa'ya geçecek ve aynı gün Sochaux-Montbeliard takımıyla karşı karşıya gelecek. Siyah - beyazlılar, 30 Temmuz'da da Galatasaray ile Frankfurt'ta Süper Kupa'yı oynayacak.




SPOR
Matrix şeytana uydu!
Appiah su serpti!
Bir ihtimal daha var!
Tecrübe konuştu
Okan'a zorunlu vize
Gençlik iksiri: 3-1
'Hido-Memo istemedi'
Yunanistan'a bir şok daha
43 yıllık bir anı
Efes'e sayı kralı
Haber turu...
Hey gidi dünya!
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR



Atilla GÖKÇE
Hey gidi dünya!
Münih'te başlayıp Berlin'de bitirdik...


© 2006 Milliyet