
|
|
|
|
Hangi şarkıyı istersiniz?
Her yıl Most Açıkhava Konserleri'nin açılış konserlerini yapan, Açıkhava'yı hıncahınç dolduran Candan Erçetin, bu seneki repertuvarını seyircileriyle birlikte oluşturuyor
MAGAZİN SERVİSİ
Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda yedi yıldır aralıksız olarak müzikseverlerle buluşan Candan Erçetin, 2006 yaz konserlerinin repertuvarını seyircisiyle birlikte oluşturarak bir ilke imza atacak.
Erçetin, bu yıl 25 Temmuz, 3 ve 4 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek konserler öncesi, 200'ü aşkın şarkı arasından seçtiği 94 şarkının 30'a indirilmesi işlemini seyirciye bıraktı.
Erçetin'in dinleyicileri, "www.biletix.com" ve "www.candanercetin" adreslerindeki anketler aracılığıyla konserde dinlemek istedikleri şarkıları seçme imkânına sahip olacak.
Üç ayrı konserde üç farklı repertuvar yorumlayacak olan Erçetin, "Seyircinin seçme hakkını kullanması fikri beni çok heyecanlandırıyor. Ayrıca ortaya çıkacak repertuvarları da çok merak ediyorum" dedi.
|
|
|




|
|