Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 28 Temmuz 2006 / Cuma  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Hayranları Bregoviç'i şaşkınlıkla izledi!

KÜLTÜR SANAT

Goran Bregoviç'in önceki akşam Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde verdiği "Kalbim Hoşgörüye Açık" temalı konser, müzisyenin dinleyici kitlesini ikiye böldü. Bregoviç'in üç büyük dinin müziğini bir araya getiren projesinden haberdar olan müzikseverler, konserin kısa sürmesinden rahatsız olsalar da memnun ayrıldılar.
Müzisyenin verdiği eğlenceli konserlere alışık olan dinleyiciler ise Açıkhava'ya 'modern oratoryo' tarzındaki projeden habersiz ve uzun soluklu bir müzik ziyafeti beklentisiyle geldikleri için hayal kırıklığına uğradı. Bir grup da sorunsuz ve alkışlarla geçen bir saatin sonunda Bregoviç'i yuhaladı.
Konseri düzenleyen Most Production dinleyicilerden özür diledi. Yapılan açıklamada, "10 yıldır Türkiye'de konserler veren, ülkemizde çok sevilen ve belirli bir hayran kitlesine ulaşan Bregoviç'in bu seneki konserinin konseptini yeterince duyuramamış olmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Özür diliyoruz" denildi.




MAGAZİN
Hayranları Bregoviç'i şaşkınlıkla izledi!
İstanbul gecelerini sevdi
Söyle belediyeni, söyleyeyim yıldızını
Bodrum bu yaz yine cıvıl cıvıl
Kadın radyosu fikri bir erkekten çıktı







ALİ EYÜBOĞLU


NİLAY ÖRNEK


ŞENAY DÜDEK

© 2006 Milliyet