|
 |
|
|
Trabzon'dan büyük takas
Bordo-mavili takım transferdeki sessizliğini dün bozarak Ankarasporlu Ersen Martin ile Musa Büyük'ü renklerine bağladı. Karşılığında Başkent ekibine Mehmet Yılmaz, Adem Koçak ve Djokaj'ı verdi
NECMİ KEPÇETUTAN
Trabzonspor transferde uzun süren sessizliğini dün akşam bozarak Ankaraspor'un golcü futbolcusu Ersen Martin ile sağ kanat oyuncusu Musa Büyük'ü aldı. İki kulüp arasında bir süredir yapılan görüşmeler dün akşam saatlerinde sonuçlandı. Başkent ekibi bordo-mavili takımdan ısrarla istediği Adem Koçak için girişimlerini sürdürürken yapılan pazarlıklar sonunda ortaya sürpriz bir takas çıktı.
Trabzonspor, Ankaraspor'dan Ersen Martin ve Musa Büyük'ü alırken bunun karşılığında başta Adem Koçak olmak üzere Mehmet Yılmaz ile Djokaj'ı vermeyi kabul etti. Ersen Martin ve Musa Büyük'ün bugün Trabzon'a giderek Karadeniz ekibi ile sözleşme imzalayacağı, bordo-mavili takımın üç oyuncusunun da Başkent'te yeni takımlarıyla buluşacağı bildirildi. Bu takasta iki kulübün birbirinden para talep etmediği öğrenildi.
Kupa heyecanı
Bu arada Türkiye Spor Yazarları Derneği Trabzonspor Şubesi'nin düzenlediği TSYD Kupası, bugün Trabzonspor ile Orduspor arasında oynanacak. Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Diğer Karadeniz ekiplerinin yer almaması nedeniyle bu akşam kazanan takım kupanın sahibi olacak. Öte yandan Trabzonspor dünü çift antrenmanla geçirdi.
Lazaroni şokta
Fatih Tekke'nin Rusya'nın Zenit Petersburg kulübüne satılması kararı, Trabzonspor Teknik Direktörü Lazaroni'nin canını sıktı. Forvetteki sıkıntı nedeniyle kara kara düşünen Brezilyalı çalıştırıcı, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile bu konu hakkında bir görüşme yaptı.
İlginç gelişme
Brezilyalı teknik adamın, "Fatih'i hiçbir teknik adam kaybetmek istemez. Ama tabii ki iki tarafın da isteği var ve daha önceden verilmiş sözler var. Bu durumda yapacağımız birşey yok. Artık Fatih'ten sonraya bakmamız gerek" dediği ifade edildi.
|
|
|

|