
|
|
|
|
Üniversite arazisi bakımsız kaldı
Okur Hattı / Özgür Kaynar
Mithat Tolgay
Çeşme Sakızlıkoy'da Ege Üniversitesi kampus alanı belirledi. Çevresi askeri bölge gibi duvarlar ve tellerle çevrildi. Ancak bu geniş arazi nedense ağaçlandırılmadı, düzenlenmedi. Bakımsız kaldı. Yıllardır öylece duruyor. Eğer ilgilenilseydi Çeşme'nin güzel bir köşesi olurdu. Bu konunun unutulmamasını, üzerinde durulmasını önemle istiyorum.
Nazike Ada
PTT istiyoruz
Atakent'te PTT ve Türk Telekom şubesi yok. Posta ve ödeme işlemlerimiz için Karşıyaka'ya gitmek zorunda kalıyoruz. Muhtarlığa ve PTT Bölge Müdürlüğü'ne dilekçeyle başvurduk. Hayatımızı kolaylaştıracak şubeye şiddetli ihtiyaç duyulduğunu anlattık. Ancak sonuç alamadık. Bir kez daha değerlendirilmesini, sıkıntıya son verilmesini bekliyoruz.
OKUR HATTI
Kentine sahip çık
Semtinizdeki, sokağınızdaki, çevrenizdeki sorunları duyurmak, şikayetlerinizi iletmek, çözüm bulmak için (0232) 464 59 30 numaralı telefonu arayın Faks: (0232) 464 14 02
ege@milliyet.com.tr
|
|
|

|
|