Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 11 Ağustos 2006 / Cuma  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Şans kapıyı çalınca

UEFA Kupası ikinci ön eleme ilk maçında Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apoel'e konuk olan Trabzonspor, 3'te Fernandez'in golüyle sarsıldı, Makridis penaltı kaçırdı. Temsilcimiz, Yattara'nın 90'da frikikten attığı nefis golle beraberliği kıl payı kurtardı, tur için avantaj yakaladı

SEFA KARAHASAN / LEFKOŞA


Trabzonspor, UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında Kıbrıs Rum Kemisi temsilcisi Apoel'le deplasmanda berabere kalarak rövanş için avantajlı bir skor elde etti. Ev sahibi ekip henüz 3. dakikada öne geçti. Solari'nin ceza sahasına ortaladığı topa gelişine sert vuran Fernandez meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0 Bir dakika sonra Yattara müsait durumda şutunu attı, kaleci son anda topu kontrol etti.
Yattara 14'te ortaladı, Umut'un şutunda top az farkla auta çıktı. 16'da Ömer Rıza'nın pasını alan Umut'un şutunda meşin yuvarlak üstten dışarı gitti. 32'de Yattara'nın korner çizgisine inerek yaptığı ortada, Umut'un etkisiz vuruşunda kaleci topa hakim oldu ve ilk yarı ev sahibinin üstünlüğüyle bitti.

Celalettin'in hatası
Apoel ikinci yarıya etkili başladı. 48. dakikada Makridis, Celalettin tarafından ceza alanında düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Makridis topu kaleci Tolga'nın solundan auta yolladı. 54'te Ömer Rıza soldan ortaladı, müsait durumdaki Yattara sert vurdu ama top kaleyi tutmadı. 56'da Gomes'in pasını alan Florer bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Tolga gole izin vermedi. 63'te Satsias soldan indi, çok sert vurdu, Tolga meşin yuvarlağı direk dibinden kornere tokatladı. Trabzonspor'u beraberliğe taşıyan gol 90. dakikada geldi. Yattara, 25 metreden kullandığı serbest vuruşta topu çok klas bir plaseyle ağlara gönderdi ve maçın skorunu 1-1 olarak belirledi.

Gökdeniz 2. yarıda

Teknik Direktör Lazaroni, Gökdeniz'i yedeğe çekerek herkesi şaşırttı. Bu futbolcunun yerine Umut Bulut'u sahaya süren Brezilyalı çalıştırıcı, Gökdeniz'e ikinci yarıda görev verdi.
Ligde geçen hafta oynanan Kayseri maçında yedek bekleyen Fatih ve Celalettin de 11'de forma giydi.

İki bin Türk

Trabzonspor, GSP Stadı'nda yalnız değildi. 2 bin Türk taraftar, bordo - mavili takıma büyük destek verdi. Türk seyircilerin çoğunun üzerinde Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formalarının olması dikkat çekti. Türk taraftarlar, güvenlik gerekçesi ile maçtan 1 saat sonra stattan çıkarıldı.

UEFA'dan uyarı

Geçen sezon Famagusta ile oynadığı maçta, Trabzonlu futbolcuları stada girerken tepeden tırnağa arayan Rum polisi, bu çirkin uygulamayı dün tekrarlamadı. UEFA tarafından uyarılan Rumlar, kafileyi aramadan stada aldı. Türk gazeteciler ise yine geniş çaplı bir aramadan geçirildi.




SPOR
Şans kapıyı çalınca
Gökmen'i geri getirmez
Doktor rezaleti!
Kendini seçemiyorsun
Kelepir golcü!
Zico pes etti!
Ucuz kahraman!
'Rövanşta işimiz zor'
Harikasın Kayseri 2-0
Telekom'dan tam destek!
Sinek baskını!
MSO'dan garanti!
Şener de yarı finalde
Cavcav: En büyük Fenerbahçe!
Haber turu...
Yattara'nın rövanşı
Gerets iki Adnan arasında ne diledi
Manşet ve ölüm... Aynı gün
Sahibinden kısa ve uzun vadeli kehanetler!.
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR



Mehmet DEMİRKOL
Yattara'nın rövanşı
Bir ülkenin büyük bir takımı, güçsüz bir ülke...
Bilgin GÖKBERK
Gerets iki Adnan arasında ne diledi
Adnan Bey (Polat) Teknik ekiple aramızda soru...
Ercan GÜVEN
Manşet ve ölüm... Aynı gün
Kurtaramadık Elazığsporlu Gökmen'i... Akşam a...
Nilay YILMAZ
Sahibinden kısa ve uzun vadeli kehanetler!.
ATV'deki Santra programının vazgeçilmezi Ahme...


© 2006 Milliyet