
|
|
|
 |
|
|
Poyrazoğlu'nun 'İlk Aşk'ı bitti!
'İlk Aşk' adlı filmin yapımcısı, Ali Poyrazoğlu'nun kadrodan çıkarıldığını açıkladı. Sanatçı ise "Ben vazgeçtim" dedi
BAYRAM KAYGUSUZ
İzmir Foça'da çekilen "İlk Aşk" adlı filmde "Azmi" karakterini canlandıracak olan Ali Poyrazoğlu, set ekibiyle arasında sorun çıkınca kadrodan çıkarıldı. Yapımcılığını Timur Savcı'nın, yönetmenliğini Nihat Durak'ın üstlendiği filmde, Poyrazoğlu'nun rolü Tarık Pabuççuoğlu'na verildi.
'Geçimi zor biri'
Çetin Tekindor, Halit Ergenç, Vahide Gördüm, Şenay Gürler, Dolunay Soysert, Erol Günaydın ve Erdal Tosun'un da rol aldığı filmin yapımcısı Savcı, şöyle konuştu:
"Çekimlere başlamadan böyle bir olay oldu. Poyrazoğlu ile çalışmama kararı aldık. Kendisi enteresan bir insan. İşini yapması gereken herkese zorluk çıkardı. Biz de kendisine çalışmayacağımızı ilettik. Verdiğimiz karardan da çok memnunuz.
Yönetmenin istediğini yapmaması ve bütün ekibe profesyonelce davranmaması bu kararda etkili oldu. Neler olup bittiğine ilişkin detay vermeme gerek yok. Herkes Poyrazoğlu'nun nasıl bir insan olduğunu biliyor. Geçimi zor bir insan. Biz de setin huzurunu bozmamak için bu kararı aldık."
"Oynamaktan vazgeçtim"
Set ekibiyle arasında iddia edildiği gibi tartışma yaşamadığını söyleyen Poyrazoğlu ise, "Tartışma falan yok, hepsi palavra. Çok işim vardı ve programımı ayarlayamadım. Baktım olmayacak, oynamaktan vazgeçtim" dedi.
|
|
|




|
|