Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 30 Ağustos 2006 / Çarşamba  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Kabze'ye sürpriz teklif

Nantes kulübü, Galatasaray'ın genç golcüsü Hasan Kabze'ye kanca attı. Fransız ekibi, yıldız futbolcudan olumlu yanıt alırken, sarı-kırmızılılar teklifi geri çevirdi. Transferde son kararı Teknik Direktör Gerets verecek

ERHAN TELLİ


Galatasaray'da geçtiğimiz sezon oynadığı karşılaşmalarda attığı kritik gollerle sarı - kırmızılı takımının ezeli rakip Fenerbahçe'nin önünde şampiyonluğu kazanmasında büyük rol oynayan Hasan Kabze'ye, Fransa'nın Nantes kulübü talip oldu.
Sezon başında Kamerunlu orta saha oyuncusu Saidou'yu renklerine bağlayan Nantes'ın, bu oyuncunun menajerliğini yapan Abdullah Kılıç aracılığıyla Hasan Kabze için sarı - kırmızılı kulübe resmi teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Fransız ekibinin, golcü oyuncuyla da gizlice görüşerek olumlu yanıt aldığı bildirildi.
Sarı - kırmızılı yönetim ise Nantes Kulübü ile yapılan ilk görüşmeler sonucunda Hasan Kabze'yi satmayı düşünmediğini belirterek, Fransız ekibine olumsuz yanıt verdi. Ancak Nantes bunun üzerine, Hasan Kabze'yi kiralamak için ikinci önerisini yaptı ve Galatasaray'ın vereceği yanıtı beklemeye geçti.
Sezon başı yurt dışında yapılan hazırlık kampında adalesinden ciddi şekilde sakatlanan ve uzun süre tedavi olduktan sonra özel bir programla çalışmalara devam eden Hasan Kabze için son kararı Teknik Direktör Eric Gerets'in vereceği öğrenildi. Belçikalı hocanın onay vermesi halinde Hasan Kabze'nin, kiralık veya bonservisiyle birlikte Nantes'a verilebileceği kaydedildi.

Beşiktaş'ı devirip zaferi getirmişti

Nantes kulübünün transfer teklifinde bulunduğu Hasan Kabze geçen sezon 16 Süper Lig maçında toplam 335 dakika sahada kalırken, rakip ağları toplam 5 kez havalandırdı. Beşiktaş'la, İnönü Stadı'nda oynanan dev karşılaşmada uzatmaların bitmesine saniyeler kala attığı golle Cim-Bom'u zafere taşıyan genç forvet, şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olmuştu.

Lucescu peşinde

Aslan'da, Gerets'in fazla şans tanımadığı hatta son maçların kodrosuna bile almadığı Ergün Penbe'ye teklif yağıyor. Tecrübeli sol kanat oyuncusuna yurt içinden Denizlispor ve Ankaraspor'un, yurt dışından ise Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu'nun talip olduğu öğrenildi. Rumen teknik adamın, eski öğrencisi olan Ergün'ü, Ukrayna ekibine transfer ettirmek için ısrarlı olduğu belirtildi.
Deneyimli oyuncunun ise öncelikle Gerets ve yönetimle görüşerek geleceği hakkında karar vermek istediği vurgulandı. Ergün'ün bundan sonra da kadroda şans bulamayacağının kendisine söylenmesi halinde Galatasaray'dan ayrılma kararı alabileceği kaydedildi.

Volkan Ankara'da, Yalçın K.Erciyes'te

Galatasaray, Volkan'la bağlarını kopararak Ankaraspor'a verdi. Tecrübeli orta saha oyuncusu, Başkent ekibiyle her konuda anlaşmaya vardı. Mavi - beyazlı ekibin teklifine, "evet" yanıtını veren Volkan'ın sezon başında imzaladığı 3 yıllık sözleşmeyi karşılıklı fesh ettiği ve bugün Ankaraspor'la mukavele yapacağı açıklandı. Cim-Bom, Yalçın Ayhan'ı da bonservisiyle birlikte K.Erciyes'e yolladı. Genç oyuncu Cihan Can ise Mersin İ.Yurdu'na kiralandı.

Ziyaretler devam ediyor

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile Başkan Yardımcısı Adnan Polat dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Canaydın ve Polat'ın burada belediye yetkilileriyle sıcak bir ortamda görüşmelerde bulundukları bildirildi. Ziyarette Seyrantepe projesi konusunun da gündeme geldiği belirtildi.

Vogel için geri sayım

Teknik Direktör Eric Gerets'in ısrarla istediği ön libero transferini bitirmek için İsviçreli oyuncu Johann Vogel'e ikinci kez teklif götürerek olumlu yanıt alan Galatasaray, Milan kulübünün vereceği yanıtı bekliyor.
Sarı - kırmızılı yönetimin, İtalyan ekibine, teknik patron Carlo Ancelotti'nin kadroda düşünmediği Vogel'i, bonservisiyle veya kiralık olarak transfer etmek için teklif yaptığı ve kesin yanıtını 1-2 gün içinde vermesini istediği vurgulandı.
İsviçre Milli Takımı'nın kaptanı olan Vogel'in ise Galatasaray'ın cazip teklifini kabul ederek, "Milan'la anlaşım hemen gelip, imza atayım" yanıtını verdiği kaydedildi. Teknik Direktör Gerets'in de, PSV Eindhoven'dan eski öğrencisi olan yıldız futbolcunun transfer edilmesini sabırsızlıkla beklediği ifade edildi.

Aslan hız kesmiyor

Cim-Bom, Süper Lige verilen milli araya rağmen Denizlispor'la gelecek hafta oynayacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Sarı - kırmızılılar dün sabah basına kapalı olarak tek idman yaptı. Önceki gün idmanda dizine darbe alan Tomas salonda çalışırken, sakatlığı bulunan Necati'ye özel program uygulandı. Sabri'nin tedavisine de devam edildiği belirtildi. Akşam yapılması gereken çalışma ise Gerets tarafından iptal edildi.

Özyer'den büyük iddia

Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı'nın Antrenörü Murat Özyer iddialı açıklamalar yaptı, camiaya umut dağıttı. Sarı - kırmızılı kulübün 1 Eylül'de piyasaya çıkacak olan resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'ne röportaj veren başarılı teknik adam, yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen ligde üst sıraları hedeflediklerini söyledi.
Geçen sezon Ülkerspor'u şampiyonluğa taşıyan Murat Özyer, "Genelde antrenörler, 'takımımızı yeni kuruyoruz. Bu yıl bizden fazla bir şey beklemeyin' derler ama bizim hedefimiz bu sezon ilk dört sıra içinde yer almak olacak" ifadesini kullandı.




SPOR
Başın öne eğilmesin 83-58
'Hakem boş çuval değildir'
Agassi henüz bitmedi!
Tandoğan'ın feryadı
Son pürüz Luciano
Kabze'ye sürpriz teklif
Musampa imzaya geldi
Kezman için acil önlem
Erzik: Sonu çok kötü olur
Milli Takım'dan Malta startı
Mendez Kayseri'de
Haber turu...
Haydi, uzat elini!
Karanlığa elveda, aydınlığa merhaba
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR



Atilla GÖKÇE
Haydi, uzat elini!
İstanbul Valisi Muammer Güler, güvenlik topla...
Gökhan TÜRE
Karanlığa elveda, aydınlığa merhaba
Öylesine alışmıştık ki onlarla birlikte coşup...


© 2006 Milliyet