
|
|
|
|
'Mesaim bitti' diyen polise soruşturma
İSTANBUL Milliyet
İstanbul Eminönü'nde bir taksici ile müşterileri arasında çıkan kavgaya "Mesaim bitti" diyerek "etkin müdahalede" bulunmadığı öne sürülen polis memuru hakkında idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.
İstanbul Emniyeti'nden yapılan açıklamada, taksi şoförü R.T.'nin, Sirkeci'den taksisine binen ikisi çocuk 6 kişiyi, gidecekleri yeri tam olarak söyleyemedikleri, çelişkili konuştukları için indirmek istediği bunun üzerine müşterilerden birinin "Parasıyla gitmiyor muyuz?" diye üzerine yürüdüğü belirtildi. Çıkan kavgaya, adı açıklanmayan polis memurunun, görevini belirtmek suretiyle kavgayı ayırmaya çalıştığı, cep telefonu ile "155 Polis İmdat"ı aradığı da belirtildi.
Açıklamada, mesaide olmadığı halde yardımcı olmak için kavgayı ayırdığı vurgulanan polis memuru hakkında, etkin müdahalede bulunmadığı için idari soruşturma açıldığı da kaydedildi.
|
|
|

|
|