Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 23 Eylül 2006 / Cumartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Otomobil    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Heyecan arayanlar için iki yarış birden

Türkiye çapında düzenlenen motokros ve offshore şampiyonalarını bu hafta İstanbul'da izleyebilirsiniz


Hız ve heyecan arayanlar bu hafta sonu İstanbul'un iki ayrı bülgesinde düzenlenen yarışlarda aradıklarını bulabilecek. Karada ya da denizde yarış izlemek isteyenler seçimlerini yapıp yola koyulsunlar.
Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 2006 yarış takviminde yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası'nın dördüncü ayak yarışı yarın saat 11.30'da start alacak. Organizasyonunu Marmara Motosiklet Kulübü'nün (MMK) üstlendiği yarış İstanbul Hezarfen Motokros Parkuru'nda gerçekleştirilecek.

Doğal tribünlerden izlenebilir
Bu yıl Balkan ve Avrupa şampiyonalarına ev sahipliği yapan ve Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun uluslararası yarışlar için hazırladığı parkurda, izleyiciler özel olarak oluşturulan doğal tribünlerden bu önemli mücadeleyi seyredebilecek.
Güvenlik önlemleri alınan yarışa Türkiye'nin dört bir yanından gelen profesyonel yarışçılar katılacak. Yarışa yaklaşık 60 yarışçı katılacak. Adrenalin dolu dakikaların yaşanacağı yarışlar 20 dakikalık iki turdan oluşacak. Yükseklikleri altı-yedi metreyi bulan altı rampada gerçekleştirilecek atlayışlar toprak parkurda mücadeleye yol açacak.

Offshore başladığı yerde bitiyor

Heyecanı karada değil de denizde arayanlardansanız, bu hafta sonu Caddebostan'a gidebilirsiniz. İstanbul Offshore Kulübü tarafından üç yıldır organize edilen U.I.M. Uluslararası Petrol Ofisi Türkiye Offshore Şampiyonası'nın final yarışı bugün ve yarın yapılacak. Dünya Federasyonu U.I.M. tarafından "Class 3 225" adı altında uluslararası takvime de giren şampiyona böylece başladığı yerde bitmiş olacak.
Tüm dünyada büyük ilgi toplayan ve ekstrem sporlar alanında yer alan powerboat yarışları, fiziksel ve zihinsel performansın yanında, mükemmel bir takım çalışması gerektirdiği için zorlu bir spor dalı. Yarışçıların, maksimum hızlarını korurken, aynı zamanda denge ve hızlarını etkileyen dalgaları da kontrol etmeleri gerekiyor.



CUMARTESİ
"Mozart ve Puccini söylüyoruz ama sıkılmayacaksınız"
Gözümüz parasında değil kendisinde
En moda En yeni
Parlak renkli laptop çantaları
ne var, ne yok
Heyecan arayanlar için iki yarış birden
Her damağa uygun iftar sofrası
Bebeğinizi doğru emziriyor musunuz?





Melis Alphan
Cengiz Eren
Ali Rıza Kardüz
Cemal Saydam
Tuba Akyol
İlhan Uçkan
Süha Umar

© 2006 Milliyet