|
 |
|
|
Her şey PSV için
Galatasaray'da, Hollanda ekibiyle çarşamba günü oynanacak dev maç öncesi alarm verildi. Sarı-kırmızılı yöneticiler dün sabah Florya'ya giderek futbolculara moral aşıladı
HALİL ÖZER
Ankaragücü önünde sezonun 6. beraberliğini alarak zirve yarışında iyice gerilerde kalan Cim-Bom'da her şey PSV Eindhoven maçına endekslendi. Teknik Direktör Eric Gerets maçtan sonra soyunma odasında yaptığı konuşmada, "Kimse suçlu aramasın. Herkes otursun, neden böyle olduğumuzu düşünsün" diyerek futbolcularından PSV maçına kadar toparlanmalarını istedi.
Sarı - kırmızılı yöneticiler Fatih Gökşen ve Tunca Hazinedaroğlu da dün sabah Florya'ya giderek futbolcularla bir araya geldi. Gökşen ile Hazinedaroğlu, oyunculardan Ankaragücü maçını unutarak PSV karşılaşmasına motive olmalarını istedi.
'En az hata Gerets'in'
PSV'yi yenmeleri halinde düzlüğe çıkacaklarını belirten Fatih Gökşen, Ankaragücü maçında yaptığı bariz hatalarla tepki toplayan yardımcı hakemi de eleştirdi. Sarı - kırmızılı yönetici, "5 metre ofsayttan gol yiyoruz. Bir de son dakikalarda Song'un pozisyonu var. Bunu da göremedi. Eğer Song gol atsaydı, kıyamet kopardı" dedi.
Teknik Direktör Eric Gerets'in, Ankaragücü maçında doğru kadroyu sahaya sürdüğünü de ifade eden Gökşen, "Bu maç belki de Gerets'in en az hatalı olduğu karşılaşmaydı. Maçın başında kaçırdığımız golleri atsaydık, erkenden sonuca gidecektik. Burada hocanın ne kabahati olabilir" diye konuştu.
Sudan bahaneler!
Galatasaraylı futbolcuların, berabere biten Ankaragücü karşılaşmasından sonra ilginç bahaneler öne sürdükleri öğrenildi. Sarı-kırmızılı oyuncuların, zeminin sulanmaması nedeniyle maç boyunca güçlük çektiklerini söyledikleri öğrenildi. Futbolcuların en önemli bahanesi ise gri formalar oldu. Sarı - kırmızılılar, gri formaların kendilerine uğursuz geldiğini belirterek bir daha giymek istemediklerini ifade ettiler.
PSV farka koştu: 4-1
Cim-Bom'un çarşamba günü konuk edeceği PSV Eindhoven, Teknik Direktör Eric Gerets'in tribünden izlediği lig maçında Roda'yı 4-1 mağlup etti. Henüz 4. dakikada mağlup duruma düşen kırmızı - beyazlı takım, 75. dakikada Farfan'ın sayısıyla 1-1'lik eşitliği yakaladı. Bu dakikada rakibinin 10 kişi kalmasıyla oyunda üstünlüğü iyice ele geçiren PSV; Alex, Aissati ve Beerens'in golleriyle farka gitti.
Hasan Şaş çabası
Cim-Bom, PSV maçı mesaisine ara vermeden başladı. PSV-Roda maçını izlemek için Hollanda'ya giden Gerets'in yer almadığı idmanda futbolcular 45 dakika koşu yaparak çalışmayı tamamladı. Ankaragücü maçında adalesinden sakatlanan Hasan Şaş ile dizine darbe alan Tomas ve Hasan Kabze tedavi oldu. Hasan'ın, PSV maçına yetişmesi için doktorların yoğun çaba harcadığı belirtildi.
|
|
|

|