Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 21 Ekim 2006 / Cumartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Akdağ: Erdoğan'ın sorunu hayat tarzı

Başbakan'ın sağlığıyla ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Akdağ, "Saraya bağlı nörolojik bir atak geçirmedi. Çalışma sürelerini biraz daha kısaltarak hayat tarzını düzenlemeliyiz" dedi

ANKARA Milliyet


Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın epilepsiye (sara) bağlı nörolojik bir atak geçirmediğini, gizli diyabet (gizli şeker) için uzun bir teşhis dönemi gerektiğini, sadece hipoglisemi (kan şekerinin düşmesi) teşhisi konulduğunu belirtti. Akdağ, "En önemli sorun hayat tarzı. Biraz daha çalışma sürelerini kısaltarak hayat tarzını düzenlemeliyiz. Başbakan'ın çalışma temposu zaman zaman bizi de yoruyor" dedi.
CNN Türk'te yayımlanan "Ankara Kulisi" programında Milliyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Fikret Bila'nın sorularını yanıtlayan Akdağ, hastanenin tespitlerini kabul etmek gerektiğini söyledi.
Akdağ, "Dedikodu köşelerinde yazanlar ayıp ediyorlar" diye konuştu.

Çömez'i doğrulamadı
Başbakan'ın eski özel kalem müdürü ve AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Erdoğan'ın birkaç yıldır gizli şeker rahatsızlığı bulunduğunu açıklarken Akdağ, "Hastanede yapılan testlerle 'Gizli şeker var' denilmesi yanlış. Tabii bilimsel açıdan..." dedi.
Erdoğan'ın kardiyoloji uzmanı olan doktoru Koray Gürsel'in gözetiminde bulunduğunu kaydeden Akdağ, "Şu anda sıhhati çok iyi. Israrla kendisi çalışmak istedi. Ancak, 'Önümüz bayram bunu bir vesile yapmış olalım. Çoluk çocuğunuzla baş başa kalın' dedik" diye konuştu.

'Temposu düşürülmeli'
Akdağ, Erdoğan'ın temposuyla kendisini bile yorduğunu, Başbakan'ın çalışma saatlerini azaltması gerektiğini ifade etti. Akdağ, pazartesi günlerindeki tempoya dikkat çekerek, "Bakanlar Kurulu yapıyoruz, bazen sekiz saat sürebiliyor. Toplantı bittikten sonra Başbakan'ımız partiye geçerek Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı yapıyor. Kendisini ikna edeceğiz, MYK'yı başka güne alacağız. Kendi kararlarıyla biraz hayat tarzını değiştireceğiz" dedi.





SİYASET
AKP'li belediyelerde ramazan düzeni
'Konuştuğum her şeyin arkasındayım'
Akdağ: Erdoğan'ın sorunu hayat tarzı
ABD'ye 4 önemli ziyaret
Muhabirimize 'baskı' TBMM'de
'Türkiye'yi kaybetmeyin'
Başbakan'ın kurtarılma görüntüleri Kanal D'de
Toprağa verildi
KKTC'ye 200 milyon euro yardıma onay
Başbakanlık'tan 7 zırhlı talebi
Özdağ MHP adayı oluyor






Olay Yaratan Şemdinli İddianamesi (PDF) (DOC)

Taha AKYOL
İlle de ekonomi
İŞSİZLİK rakamları açıklandı: Temmuz 2006 iti...
Fikret BİLA
Muhalefetteki PKK tartışması
PKK sorununu bir süredir muhalefet tartışıyor...
Hasan CEMAL
Gazeteciliği siyasete alet etmek mi?
Perşembe günleri gazetelerin içinden önce Cum...
Güneri CIVAOĞLU
Ne akla hizmet...
Güzel bir söz vardır: "Sen elâlemi kör, herke...
Derya SAZAK
Ölüm orucu
Ne Anlatayım Ben Sana! Ece Temelkuran'ın son ...


 AB Ulusal Programı (Giriş ve Siyasi Kriterleri)


 AB - Katılım Ortaklığı Belgesi
 Kopenhag Kriterleri

© 2006 Milliyet