
|
|
|
 |
|
|
Köpeği kurtarırken Zeynep'i öldürdüler
Bodruma sıkışan bir köpeği kurtaran itfaiye ekibi, 4.5 yaşındaki Zeynep'in ölümüne neden oldu
OSMAN KARA, MUTLU BOZDAĞ İstanbul
Marmara'da önceki akşam meydana gelen depremden sonra ailesiyle sokağa çıkan 4.5 yaşındaki Zeynep Özdaş, itfaiye aracının altında ezildi.
Önceki akşam saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda, Bağcılar Çınar Mahallesi 10. Sokak sakinleri, merkez üssü Balıkesir olan 5.2 büyüklüğündeki depremde kendilerini sokağa attı. Bir süre sokakta bekleyen aileler, bu sırada binanın bodrumunda sıkışan bir köpek sesi duyunca itfaiyeye haber verdi. Bağcılar İtfaiyesi'nden gelen bir ekip, köpeği kurtardı.
Çalışmalarını bitiren itfaiye ekiplerinin aracı, sokağın sağına park eden otomobiller nedeniyle yolun sol tarafına doğru manevra yaparak hareket etti. Küçük Zeynep de bu sırada ablası Melek'le sokaktaki markete gitmek için karşıdan karşıya geçiyordu. Zeynep'i görmeyen itfaiye aracının sürücüsü, kızı ezerek sürükledi. Kızının öldüğünü gören baba Mehmet ile anne Saniye Özdaş sinir krizleri geçirdi. Bu sırada ailenin yakınları ise itfaiye ekiplerine saldırdı.
|
|
|

|
|