|
 |
|
|
Bir de sizleri görelim!
Galatasaray Teknik Direktörü Gerets'in, Bursaspor maçında genç oyuncularla, yedeklere şans vereceği öğrenildi. Belçikalı hoca futbolcularıyla yaptığı toplantıda, "Hazır olun, bu kez sıra sizde" mesajını verdi
ERHAN TELLİ
Galatasaray'da Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile oynanacak maçta Teknik Direktör Gerets'in genç ve yedek oyunculara şans tanıyacağı öğrenildi.
Florya'da futbolcularıyla bir toplantı yapan Belçikalı teknik adamın, "Hazır olun, sıra sizde" mesajını verdiği ve yeşil - beyazlı ekip önünde bazı değişikliklere gitmeyi planladığı bildirildi.
Geçen yıl olduğu gibi kupa mücadelelerinde kalede Mondragon'un yerine Aykut ve Fevzi'yi dönüşümlü olarak kullanacak olan Gerets, savunmada da cezalı Orhan'ın yerine genç Ferhat'a görev verecek. Carrusca da forma şansı bulacak.
Cim-Bom'da Arda şoku
Galatasaray dün hazırlıklarını sürdürürken çift kalede Arda'nın sakatlanması moralleri bozdu. Sabri ile girdiği ikili mücadelede, sağ ayak bileğine darbe alan ve yerde kalan genç futbulcuya sağlık ekibi ilk müdahaleyi saha içinde yaparken Arda'yı daha sonra kucaklarında tesislere götürdüler. Arda'nın durumunun bugün yapılacak kontrolden sonra belli olacağı bildirildi. Bu arada tamamen iyileşen Hasan Şaş'ın hafta sonunda kesinlikle forma giyeceği belirtildi.
Golcülere tedavi
Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle Erciyes maçında forma giyemeyen ve dün salonda çalışan Hakan Şükür'ün tedavisinin sürdüğü, Gençlerbirliği karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Bu arada Erciyes maçında sakatlanan Ümit Karan'ın da tedavi gördüğü, ancak durumunun fazla ciddi olmadığı ifade edildi.
|
|
|

|