
|
|
|
 |
|
|
Evyap'ın yeni projesi Kurtköy'de
Evyap İnşaat, Kurtköy'deki yeni projesinin temellerini geçen hafta attı. Çiçekli Bahçe Evleri'nde yer alan 120 metrekarelik 3+1 dairelerin tanıtım fiyatları 150 bin YTL, 100 metrekarelik 2+1 dairelerin tanıtım fiyatları ise 130 bin YTL olarak belirlendi. Mart 2008'de teslim edilmesi planlanan daireler yüzde 35 peşinat ile satışa sunuldu. Çiçekli Bahçe Evleri'nden daire alanlar sitede kat irtifakının kurulmasının ardından konut kredisi kullanabilecek.
Çiçekli Bahçe Evleri'nin 6 bin 500 metrekare arsa üzerinde, 3 blokta toplam 60 daireden oluşacağını söyleyen Çiçekli Bahçe Evleri Proje Koordinatörü Figen Coşkun, şunları söyledi:
"Bu projede hedefimiz, 60 dairelik bir sitede villa yaşantısı oluşturabilmek. Bunu hem binaların mimari yapıları hem de geniş ve özenli bahçe alanları ile sağlamaya çalışacağız. Sitede yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, mini basketbol gibi aktivite alanlarına yer vereceğiz. 24 saat güvenlik hizmetinin verileceği sitede 80 araçlık otopark yer alacak."
|
|
|

|
|