Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 10 Kasım 2006 / Cuma  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Soğuk ve yağışlı bir hafta

Önümüzdeki hafta sonuna kadar bizi bol yağışlı ve soğuk günler bekliyor

saydam@hacettepe.edu.tr

Eğer dün akşam yurdun batısında veya Ankara-İstanbul hattında seyahat etmişseniz ve her iki yönde evinize ulaşmışsanız artık daha fazla risk almayın. Özellikle Trakya, Marmara ve Ege'de oturan vatandaşlarımıza "Evden dışarı çıkmayın" diyorum. Dışarıda soğuk, sulu kar, kar, etkili poyraz rüzgarı, ne ararsanız var.
Kar yağışı alan yerler zamanla rahatlayacak, yağış kesilecek ancak bu sefer de ayaz başlayacak. Sıcaklıklar Marmara'da ancak 7-8 derece olabilecek, gerisini siz düşünün artık. Gece ise Marmara bölgesinde sıcaklıklar 0 derece olurken, iç bölgelerde -4'e kadar düşebilecek.
Bu uyarım tüm yurt için geçerli. Bu hafta sonu pek seyahat zamanı değil, zorunlu olmadıkça dışarı adım atmayın. Atarsanız da demiryolunu tercih edin.
Ordu-Adana hattı ve doğusunda çok etkili yağış beklentisi mevcut. Bu gece Akdeniz sahil kesimindeki seralarda bile dona karşı tedbir alınmalı. Hava bu gece 5 dereceye kadar soğuyacak.

Doğu Karadeniz'de yollar kapanabilir
Pazar günü batıda hava açacak ancak bu sefer de soğuk olacak. Doğuda yine aşırı yağış bekleniyor. Gün içinde Karadeniz'deki rüzgarlar batıdan şiddetli olacak. Bugün de balıkçılar denize açılmamalı.
Doğu Anadolu için daha geçen haftanın hasarlarını saramadan yeni ve çok etkili yağışlar yolda. Yağışların gün içinde Urfa-Rize hattında ilerlemesi ve akşam saatlerinde de bu sefer Doğu Karadeniz'de çok etkili olması öngörülüyor. Samsun-Trabzon arasında da etkili kar yağar ve yollar kapanırsa şaşırmayın.
6 Kasım Pazartesi günü sadece Doğu Karadeniz'de yağış beklentisi var. Diğer yerlerde lodos rüzgarlarının taşıdığı ılıman hava sayesinde hissedilir bir ısınma gerçekleşecek. Bu, su kanallarını temizlemek için bir fırsat olacak aman bu vakti iyi değerlendirin. Akşama doğru batıda yine lodos şiddetlenecek, yoğun bulutlanma ve çok etkili olmayan yağış görülecek.
7 Kasım Salı günü yağışların Marmara ve Karadeniz bölgelerini de etkilemesi ve gün içinde batıda etkisini tamamen kaybetmesi bekleniyor. Karadeniz'de rüzgarlar batıdan esecek, Ege'de ise poyraz etkili olacak.
8 Kasım Çarşamba günü yağışlı ve serin hava sadece Karadeniz kıyı kesiminde etkili olabilir.
9 Kasım Perşembe günü Karadeniz'den sarkan serin bir hava özellikle kuzey bölgelerimizde sıcaklıklarda hissedilir bir azalmaya yol açacak. Yağışlı hava Doğu Karadeniz'de yoğunlaşacak.
Bu serin hava geçici bir durum. 10 Kasım Cuma günü hava tüm yurtta tekrar toparlanacak. Hafta sonunun da her yerde ılıman geçeceği tahmin ediliyor.



CUMARTESİ
Autoshow, Paris sokağına park etti
2006'nın en iyi oyunları
"Lezzet durakları için ana yoldan sapın"
Kendine uygun grubu seç ve koşmaya başla
ne var, ne yok
En moda En yeni
Yüzerken karnım aşağıya çekiyor!
Erkeksi kadınlar





Melis Alphan
Cengiz Eren
Ali Rıza Kardüz
Cemal Saydam
Tuba Akyol
İlhan Uçkan
Süha Umar

© 2006 Milliyet