Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 11 Kasım 2006 / Cumartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
TEHLİKELİ KURTARIŞ

Mobilya mağazasında yangın çıktı. Çalışanlar dumana, aleve meydan okuyup kanepeleri, koltukları, yatakları, halıları dışarı çıkardı. Mahalle sakinleri de taşımak için seferber oldu

Turaç Top


Mal canın yongasıdır
KARŞIYAKA Çay Mahallesi'ndeki dört katlı Koca Mobilya Mağazası'nın zemin katında dün sabah, elektrik kontağının yol açtığı sanılan yangın çıktı. Etrafı kısa sürede duman kapladı. İtfaiyeye haber verildi. Çalışanlar da, "Mal canın yongasıdır" diyerek büyük biri riske girdi.


100 kişi el ele verdi
ALEVLERE, etrafa yayılan dumana rağmen içerideki halılar, koltuklar, kanepeler, yataklar ve beyaz eşyalar, yangının sıçramadığı bölümlerden can havliyle dışarı çıkarıldı. Halk da adeta seferber oldu. Yaklaşık 100 kişi kapı önüne getirilen eşyaların taşınmasına yardım etti.


Soruşturma başlatıldı
EKİPLERİN söndürme çalışması ise iki saat sürdü. Ancak binada kalan diğer eşyalar küle döndü. Gözyaşlarını tutamayan işyeri sahibi Murat Koca, "Ne yapacağımızı şaşırdık. Zararımız büyük. Allah'tan gelene ne denir" diyerek üzüntüsünü ifade etti. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

Öyle şey olmaz

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fuat Barandır şu değerlendirmeyi yaptı: İşyeri çalışanları ve vatandaşlar iyi niyetle eşyaları kurtarma çabası göstermiştir. Ancak büyük bir tehlike de söz konusudur. Ekiplerimizin, can güvenliği ve dumandan zehirlenme riski nedeniyle bölgeye kimseyi yaklaştırmaması gerekiyor. Bunun için de binanın 1.5 katı genişliğinde güvenlik çemberi oluşturulmalı. Durumu inceleyeceğim. Normal koşullarda böyle şey olmamalı."









EGE
TEHLİKELİ KURTARIŞ
SAYGI VE ÖZLEMLE
İzmirliler konuştu Kocaoğlu dinledi
Okula gönderemediği için yardım istiyor
Ecevit için Ankara'ya akın ettiler
Benden intikam almak istiyorlar
5 günde 800 organ bağışı
Veliler, dayak iddiasıyla öğretmenden şikayetçi oldu
Cezaevine esrar sokacaktı
İZMİR REHBERİ





Ege Ana Sayfa
Ekonomi
Spor
Rehber


Bülent Buda
Arzu Çetik
Necati Çetiner
Özgür Kaynar
Deniz Sipahi

© 2006 Milliyet