|
 |
|
|
Selimoğlu'ndan yeni site
Selimoğlu Group'un Ataşehir'de yapımına başladığı Atasel Konutları'nda daire fiyatları 232 bin YTL ile 260 bin YTL arasında değişiyor
EKONOMİ SERVİSİ
Son aylarda arka arkaya yeni konut projelerine başlayan Selimoğlu Group, bu kez Ataşehir'de yeni bir projeninin temellerini atıyor. Atasel Konutları adı verilen projede büyüklükleri 110 metrekare ile 122 metrekare arasında değişen daireler, 232 bin ile 260 bin YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisiyle alınabilecek olan dairelerin Eylül 2007'de teslim edilmesi planlanıyor.
Atasel Konutları'nın 2 bin 500 metrekare arsa üzerinde 7 ve 11 katlı iki bloktan oluşacağını söyleyen Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özaydınlı, site hakkında şu bilgileri veriyor:
"Atasel Konutları'nda sadece 41 daire yer alacak. Yani sitenin içinde yapılacak olan yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk parkı, kapalı otopark gibi tesislerden sadece 41 aile yararlanacak. Yeşil alanlara da olabildiğince yer verilen sitede, içinde fitness salonu yapılması tasarlanan bir sosyal tesis alanı da ayrılacak."
Atasel Konutları'nın ulaşım ve alışveriş olanakları bakımından merkezi bir konumda bulunduğunu ifade eden Murat Özaydınlı, sitenin E5 karayoluna 2, TEM otoyoluna ve Carrefour Alışveriş Merkezi'ne 3, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20, Boğaziçi Köprüsü'ne 10 kilometre mesafede olduğunu sözlerine ekliyor.
|
|
|

|