
|
|
|
|
Akbank, 'en iyi banka' seçildi
Bankacılık dergisi The Banker, Akbank'ı 5'inci kez Türkiye'nin en iyi bankası seçti. Akbank'tan yapılan açıklamada, The Banker dergisinin, Akbank'a bu ödülü, Türk bankacılık sektörüne yön veren pozisyonu, tüketici ve KOBİ kredilerindeki liderliği ile Türkiye'nin en kârlı bankası olmasına bağlı olarak verdiği belirtildi.
Açıklamada, Akbank'ın, 2001'den bu yana 5'inci kez Banker Award ile ödüllendirildiği, geçen 5 yılda Akbank'ın, Türk bankacılık sektörüne yön veren pozisyonunu konsolide ettiği ifade edildi.
Açıklamada, tüketici kredileri ve KOBİ kredilerindeki dikkat çekici artışla Akbank'ın, 2005 sonundan itibaren kredi portföyü ile ilgili olarak Türkiye'nin en büyük ve en kârlı bankası olarak derecelendirildiği kaydedildi.
|
|
|

|
|