
|
|
|
|
Petrol Ofisi'nden taksit açıklaması
Petrol Ofisi (PO) ve iştiraki ERK Petrol, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nın (EPDK) verdiği idari para cezasını, Aralık 2006 - Ocak 2007 aylarında 5.1 milyon YTL, Şubat 2007 - Mayıs 2008 tarihleri arasındaki her ay için de 36.8 milyon YTL olarak ödeyecek.
Toplam 18 ayda ödenecek
Petrol Ofisi'nden İMKB'ye gönderilen açıklamada, EPDK'nın Petrol Ofisi ve iştiraklerinden ERK Petrol Yatırımları'na verdiği idari para cezalarının taksitlendirilmesi için yapılan başvurunun, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi tarafından kabul edildiği hatırlatıldı.
Bu ödemelere ayrıca aylık yüzde 2 oranında hesaplanacak erteleme faiz tutarlarının da ilave edileceği kaydedilen açıklamada, ödemelerin toplam 18 ayda gerçekleştirileceğine işaret edildi.
Açıklamada ayrıca, EPDK'nın uyguladığı söz konusu para cezalarına ve Maliye Bakanlığı'ndan gelen ödeme emirlerinin yürütmesinin durdurulmasına ilişkin davaların devam ettiği hatırlatıldı.
|
|
|

|
|