Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 18 Aralık 2006 / Pazartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Sinema ile tarih buluştu Hülya Koçyiğit ödül aldı

BORA BAĞCIBAŞI

Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı'nın (TÜRSAK) düzenlediği "9. İstanbul Uluslararası Sinema-Tarih Buluşması" Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen geceyle başladı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın himayesinde, "İmparatorluklar" ana temasıyla düzenlenen festival kapsamındaki ödül töreninde, sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, tarihçi Prof. Dr. Halil İnalcık ve Macar yönetmen Marta Meszaros'a onur ödülü verildi.
Macar yönetmen Marta Meszaros kalp rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamadı, ödülünü Macaristan'ın İstanbul Başkonsolosu aldı. Koçyiğit ise ödülünü Kültür ve Turizm Bakanı Müsteşarı Mustafa İsen ve TÜRSAK Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yiğitalp'in elinden aldı.
9. İstanbul Uluslararası Sinema Tarih-Buluşması "İmparatorluklar", "İnsan Hakları/Belgesel Kuşak", "Dünya Festivallerinden", "Fransız Ustalardan", "Bir Ustaya Saygı", "Yarışma Filmleri" ve "Ödüllü Filmler" olmak üzere 7 ana bölümden oluşuyor. Festivalin, hafta boyunca sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak 51 filmlik bir gösterim programı var.




MAGAZİN
'Tarkan'ın sözleri kalbimi çizdi'
Sinema ile tarih buluştu Hülya Koçyiğit ödül aldı
Bağımlılık Kongresi gecesinde doktorlar alkol ve sigara içti!
Bu defa yılbaşı ağaçlarını tasarladılar!
Digitürk TRT'yi 'lokum gibi' yedi
Hanım hanıma Feraye turu
Orhan Baba'nın oğlundan Türkçe dans şarkıları







ALİ EYÜBOĞLU


NİLAY ÖRNEK


ŞENAY DÜDEK

© 2006 Milliyet