|
 |
|
|
Evde yüksek gerilim
"Yaprak Dökümü"nde Hayriye Hanım ve Ali Rıza Bey özür dileyince amacına ulaşan Ferhunde eve dönüyor
Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar ve Caner Kurtaran'ın oynadığı "Yaprak Dökümü"nde bu hafta Ferhunde eve dönüyor.
Ferhunde'nin hamile olduğu yalanını söyleyerek yaptığı plan tutmuş, Hayriye ve Ali Rıza onu eve götürmek için ayağına kadar gelmiştir. Ferhunde bir süre zaferinin tadını çıkarır, sonra eve dönmeye razı olur. Ferhunde evde çok iyi karşılanır, ama akşam gelen telefon huzurunu kaçırır. Evdekilere belli etmemeye çalışarak, yanlış numara olduğunu söyler. İkinci kez arandığında odasında tek başınadır, arayan kişiye onunla görüşmek istemediğini söyler. Ferhunde'nin itirazlarına rağmen arayan kişinin vazgeçmeye niyeti yoktur.
KANAL D / 20.00
Ankara'nın nabzı
"Abbas Güçlü ve Genç Bakış" OTDÜ'de usta gazetecilerle, Türkiye'nin gündemini tutuyor
Milliyet Yazarı Abbas Güçlü'nün hazırlayıp sunduğu "Genç Bakış"ta, gazetelerin Ankara temsilcileri ODTÜ öğrencileriyle buluşuyor. Fikret Bilâ (Milliyet), Enis Berberoğlu (Hürriyet), Murat Yetkin (Radikal), Aslı Aydıntaşbaş (Sabah) ve Hakan Çelik'in (Posta) katılacağı yapımda Kıbrıs'tan, devletin zirvesindeki laiklik tartışmasına, cumhurbaşkanlığı seçiminden AB'ye Türkiye'nin gündemi tartışılacak.
KANAL D / 24.00
Siyaset rüzgârı
Aynanın Arkası ve Komplo Teorileri: Dr. Erol Mütercimler, DYP Genel Başkan Yard. Celal Adan'ı ağırlıyor.
HABERTÜRK / 23.30
Sözün Özü: Nazlı Ilıcak, milletvekilleri Mir Dengir Mehmet Fırat, Bülent Tanla, Prof. Dr. Süheyl Batum, Prof. Dr. Mustafa Erdoğan, Prof. Dr. Yılmaz Esmer ile yeni yılda Türkiye'yi bekleyen siyasi gelişmeleri konuşacak.
KANAL 7 / 23.45
|
|
|

|