
|
|
|
 |
|
|
AKP'li vekilden poligon önerisi
AKP İlçe Başkanı Aslan, atış poligonu yaptırdı. Kurdelasını kesen milletvekili Katmerci, "TBMM'ye de atış poligonu yaptırılsın" dedi
TURAN GÜLTEKİN DHA
AKP İzmir Milletvekili İsmail Katmerci, silah düşkünü olan milletvekillerinin bu zevklerini giderebilmeleri için Meclis'e atış poligonu yapılması için öneride bulunacaÇını söyledi.
Katmerci, ÇiÇli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde AKP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Aslan'a ait tabanca atış poligonunun açılış törenine katıldı. Silahları "SoÇuk" bulduÇunu ifade eden Katmerci,Türkiye'nin pek çok yerinde atış poligonunun bulunduÇunu, silah merakı olanların kim olursa olsunlar oraları kullanmaları gerektiÇini belirterek şunları söyledi:
"Silaha karşı olmak mesele deÇil, silahı kullanmanın zamanını zeminini bilmek lazım. Mühim olan onun müsait ortamlarda atış yapmasını saÇlamak. Bu poligonun da gayesi bu. DüÇünde atış yapacaklarına gelip burada atsınlar. Benim hislerimi soracak olursanız çok soÇuk bir olay. Elinize aldıÇını zaman bile metal olmasından deÇil, öldürücülüÇü insanı üpertiyor."
Katmerci şöyle devam etti:
"ÖrneÇin; yarış pistleri de olması lazım ki hız yapmaktan zevk alan insanlar yarışsınlar. Herşeyin başında insan hayatına saygımız olmalı,onun hiç telafisi yok. Meclis'e poligon yapılması güzel bir teklif olur,isabetli olur. Ben bunu TBMM Başkanı Bülent Arınç'a teklif edeyim."
|
|
|

|
|