
|
|
|
|
5 çocuk tedavi altında
Bursa'da şiddetli lodostan kaynaklanan karbonmonoksit zehirlenmesi yüzünden 35 kişi hastanelik oldu. Lodos, Marmara Denizi'nde ulaşımı da olumsuz etkiledi
NAİL KAHRAMAN Bursa DHA
Bursa'da, hızı saatte 70 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 11'i çocuk 35 kişi karbonmonoksit zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurdu. 30 kişi taburcu edilirken, 5 çocuk tedavi altına alındı.
Özellikle Yıldırım ilçesinde etkisini gösteren lodos nedeniyle kopan elektrik kabloları, bazı mahalleleri karanlıkta bıraktı. Şiddetli lodos Marmara Denizi'nde de ulaşımı olumsuz etkiledi. İDO'nun Yalova - Kartal deniz otobüsü seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. Antalya'da lodos yüzünden oluşan 5 metrelik dev dalgalar falezleri dövdü.
Sayaçlar dondu
Doğu Anadolu'da önceki gece en düşük hava sıcaklığı Ağrı'da -25, Erzurum ve Kars'ta -22, Iğdır ve Ardahan'da -21 derece oldu. Soğuk hava yüzünden, Iğdır'da bazı ev ve işyerlerinin su boruları ile sayaçları dondu.
|
|
|

|
|