|
 |
|
|
Genç ustanın ilk uçuşu ölüme oldu
Uçak kazası kurbanlarından Ali Nihat Özbingül'ün (25) ölüm haberi, Eskibey Mahallesi'nde oturan baba evini yasa boğdu. Evli ve 1 çocuk babası Özbingül'ün 6 aydır Kulak İnşaat'ta jeneratör ustası olarak çalıştığı ve ilk kez Irak'a gitmek için yola çıktığı belirtildi.
Eşi Mine Özbingül (24) ve annesi Sabahat Özbingül (55) kazayı duyunca sinir krizi geçirdiler. Yakınları tarafında teselli edilmeye çalışılan Mine Özbingül, "Ali, sen bana 'Kendine dikkat et, sana bir şey olmasın' derdin, şimdi sen beni bırakıp gittin" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Anne Özbingül, "Televizyon, kulağıma 'Ali Nihat Özbingül' diye bağırıp durdu" diyerek feryat ederken, amca Mahmut Özbingül, "Daha sabah yolcu etmiştik, hâlâ öldüğüne inanamıyorum" diye konuştu. Uçakta bulunan 3 çocuk babası Nadir Tansu Apaydın'ın da (46) Irak'a ilk gidişi sırasında kaza sonucu öldüğü belirlendi. Apaydın'ın adını öğrenince şoka giren yakınları, "DSİ'den geçen yıl emekli olmuştu. Bu Irak'a ilk gidişiydi. Emekli olduktan sonra çalışmak amacıyla şirkete başvurmuş. Irak'a ilk yolculuğunun böyle sonuçlanmasına inanamıyoruz" dedi.
|
|
|

|