|
 |
|
|
Gerets'i dert bastı
Ligin ilk yarısını liderin 7 puan gerisinde kapatan Aslan'ın, hazırlık maçlarındaki vasat görüntüsüne sakatlıkların eklenmesi Belçikalı teknik adamı düşündürüyor
ERHAN TELLİ
Galatasaray'ın hazırlık maçlarında ortaya koyduğu olumsuz performans ve üst üste gelen sakatlıklar, ligde ikinci yarının başlamasına sayılı günler kala Teknik Direktör Eric Gerets'i sıkıntıya soktu.
İlk devreyi Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde kapatan sarı - kırmızılı takımın; Feyenoord, Beşiktaş, Hertha Berlin ve Denizlispor maçlarında sergilediği futbolun, Gerets'i memnun bırakmadığı öğrenildi. Belçikalı çalıştırıcının, sıkı bir hazırlık kampı geçiren takımının henüz istenilen düzeye gelmemesi sebebiyle sıkıntılı olduğu, bunun yanı sıra beklenmedik sakatlıkların da bu duruma tuz biber ektiği bildirildi.
Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisiz oynanacak Ankaraspor maçıyla lige iyi bir giriş yapmak isteyen ve sonrasında oynanacak karşılaşmalarda galibiyet serisi yakalayarak yola devam etmenin planlarını yapan tecrübeli teknik adamın, futbolcularının isteksiz tavırları karşısında kara kara düşündüğü ve çözüm aradığı öğrenildi.
Yardımcıları ve yakın çevresiyle bu sıkıntısını paylaşan Gerets'in, antrenmanlarda sık sık kendisini gösteren gerginliklerden ve tartışmalardan da bıktığı vurgulandı. Deneyimli hocanın, bu duruma son vermek için futbolcularını sert bir şekilde uyaracağı kaydedildi.
Bu arada dünü dinlenerek geçiren sarı - kırmızılı takım, bugün yapacağı antrenmanla Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Babaoğlu'ndan ziyaret
Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Aydoğan Babaoğlu dün Galatasaray Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Özhan Canaydın ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü.
Arda bereketi
Genç yıldız Arda Turan, Galatasaray'a hem sahada hem kasada kazandırıyor. Futboluyla adından sıkça söz ettiren Arda, kulübün resmi ürünlerinin taraftarlara sunulduğu mağazalarda, forması en çok satılan futbolcu durumunda bulunuyor. Geçen yıla kadar kaptan Hakan Şükür, forması en çok satılan oyuncu unvanını kimseye kaptırmazken, Arda, 2006'nın 2. yarısında ilk sıraya oturdu. Aslan'da forma satışında Arda ve Hakan'ı, Ümit Karan takip ediyor.
Saşa İliç tepkisi
Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Saşa İliç'in yıllık ücretine zam istediği için gözden çıkarıldığı yönünde basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, Sırp yıldızla hiçbir problemlerinin olmadığını açıkladı. Sarı - kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde de, İliç'le ilgili ortaya atılan iddiaların, tecrübeli oyuncunun motivasyonunu bozmaya yönelik olduğu vurgulandı.
|
|
|

|