Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 27 Ocak 2007 / Cumartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Sağlık
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil


Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Görülmemiş çalım!

Galatasaray'ın prensip anlaşması sağladığı Ekvadorlu Espinoza'nın, Amsterdam Havalimanı'nda, İstanbul uçağını beklerken, kendisiyle pazarlığa oturan Vitesse yöneticilerinin teklifini kabul ederek 1.5 yıllık imza attığı ortaya çıktı

MEHMET ÇİFTÇİ


Vitesse Kulübü'nün, Galatasaray'a müthiş bir çalım attığı ileri sürüldü. Hollanda basını, Cim-Bom'un ön anlaşma sağlayarak İstanbul'a davet ettiği Ekvadorlu milli futbolcu Geovanni Espinoza'nın, Amsterdam Havalimanı'nda, Vitesse'li yöneticilerin cazip teklifini kabul ederek Türkiye'ye gitmekten son dakikada vazgeçtiğini yazdı.
Haberde Espinoza'nın, perşembe günü menajeri Guerrero ile İstanbul'a gelmek üzere Amsterdam Havalimanı'na gittikleri belirtildi. Espinoza ve menajeri, uçağı beklerken, yanlarına Vitesse'li yöneticiler geldi. Ekvadorlu futbolcu, Hollandalı idarecilerin yaptığı cazip teklife, 'evet' dedi. Espinoza önceki gün 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı.
Bu arada Yunan basını, PAOK'ta forma giyen Mietsel Martsin'in gelecek sezon için Galatasaray'la anlaştığını yazdı. Gazetelerde yer alan haberde, Polonyalı futbolcunun sarı - kırmızılı kulüple el sıkıştığı vurgulandı.

Gerets'ten hücum emri

Galatasaray tek antrenmanla seyircisiz oynanacak Ankaraspor maçının hazırlıklarını tamamlarken, Gerets, oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirerek, "hücum" emri verdi. Futbolcularından takım halinde hücum etmelerini isteyen Belçikalı hoca, kaptırılan toplarda da takım savunması anlayışını yerine getirmelerini talep etti.
Bu arada maçta takımlarını destekleyemeyecek olan taraftarlar, stat önünde kurulacak dev ekrandan maçı izleyerek tezahürat yapacaklar.

Almanya'dan 2 kötü haber

Galatasaray'ın transfer teklifi götürdüğü Hertha Berlin'li Yıldıray ile Schalke'de top koşturan Hamit Altıntop, takımlarından ayrılmaya hazırlanıyor. Alman B.Z. gazetesine demeç veren Yıldıray, kariyerinin en önemli sözleşmesini yapmak üzere olduğunu açıkladı. Hertha menajeri Dieter Hoeness ise "1 Şubat'tan sonra Yıldıray'ın halefiyle ilgilenmeye başlayacağız. Yeni birisini bulana kadar kapımız açık kalacak" dedi.
Bayern Münih'in ise Hamit'le masaya oturarak prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Schalke'nin hocası Mirko Slomka ile sorun yaşayan Hamit'in yeni sezonda büyük ihtimalle Bayern forması giyeceği kaydedildi.




SPOR
Fener arkadaş arıyor: 1-1
Mali kongre günü
Görülmemiş çalım!
Efsaneler buluştu
Gururumuz Erzik
Solomon dağıttı!
Tarihi final
Fener zirve sever: 63-53
Renault'nun gözü üçüncü zaferde
Alkışlar Tuğba'ya
Haber turu...
Ortası yok
'Mütalaa' istemenin yolları
Cadbury Kent ve Engelliler Sporu
Erciyes'e selam
Volkan'ın ikramı
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR



Rıdvan DİLMEN
Ortası yok
Fenerbahçe takımı ligin ikinci yarısına çok k...
Cemal ERSEN
'Mütalaa' istemenin yolları
Gizlemeye çalıştığınız niyetiniz bazen ağzını...
Yavuz KOCAÖMER
Cadbury Kent ve Engelliler Sporu
İstanbul Engelli Yıldızlar Spor Kulübü ülkemi...
Erdoğan ŞENAY
Erciyes'e selam
Ligin dibindeki Erciyes ile sezonun en marife...
Metin TOKAT
Volkan'ın ikramı
Ne de olsa heyecanlıdır bütün yeni başlangıçl...


© 2006 Milliyet