Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 30 Ocak 2007 / Salı  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Sağlık
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil


Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Yıldırım rest çekti

Fenerbahçe Başkanı, kriz ortamı yaratan iç transfer görüşmelerinin kendilerinin belirleyeceği bir zamanda yapılacağını bildirdi, futbolcularına "Gitmek isteyen gitsin" mesajını gönderdi. Bu sert çıkış sıkıntı yarattı

YUSUF KOBAL


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iç transferde oyuncuların "masaya oturalım" baskısına rest çekti.
Yıldırım, masaya oturma takvimini kendilerinin belirleyeceğini belirterek, futbolcuların Fenerbahçe yönetiminin taktirini beklemek zorunda olduklarını duyurdu. Aziz Yıldırım'ın "Gitmek isteyen gitsin" şeklindeki bu çıkışı, futbolcuların geri adım atmasına yol açarken, sözleşmesi bitecek olan oyuncuların büyük bölümü sezon sonuda yönetimle pazarlık yapmayı kabul etti.
Bu gelişme başta Alex olmak üzere sezon sonunu beklemeden yeni anlaşma yapmak isteyen bazı oyuncularda sıkıntı yarattı.

Sert tavır şaşırttı
Başkan Aziz Yıldırım'ın, yönetimindeki bazı isimlerin devre arasında masaya oturma sözü vermesine karşın bu sert tavrı, takım içinde düş kırıklığına da yol açtı. Ancak başta Tuncay olmak üzere Volkan, Mehmet ve Ümit Özat'ın sezon sonunu beklemek için karar aldıkları, diğer oyuncuları da bu karara ortak etmek için yoğun çaba harcadıkları belirlendi. Fenerbahçe'de Rüştü, Ümit, Tuncay, Volkan, Mehmet, Deniz, Serkan, Alex ve Semih'in sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor.

Volkan'a güvenoyu

Kayseri Erciyesspor maçında yaptığı büyük hata nedeniyle gündeme oturan kaleci Volkan'a, Teknik Direktör Zico arka çıktı.
Son dönemlerdeki performansıyla kafalarda soru işareti yaratan genç kaleci ile özel olarak ilgilenen Brezilyalı hocanın, bugünkü Gençlerbirliği sınavında da Volkan'a şans vereceği belirtildi.

Öğüt verdi
Volkan'dan bir an önce toparlanmasını isteyen ve eleştirilere kulak tıkamasını öğütleyen Zico'nun bu konuda ciddi sıkıntı yaşadığı da öğrenildi.
Bu arada Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının son çalışmasını dün akşam yaptı. Zico'nun cezası sona eren Can'ı yine savunmada denediği, Deniz'i de orta alanda görevlendirdiği bildirildi.
Brezilyalı çalıştırıcı forvet hattında ise Deivid ile Kezman arasında kararsız kaldı. Kezman'ın oynama şansının daha yüksek olduğu öğrenildi.

Alex'ten sitem: Biz robot değiliz

Sarı-lacivertli ekibin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, Four Four Two dergisine ilginç açıklamalar yaptı. Alex, "İnsanların robot olmadığımızı anlamaları gerek. Basında sadece yaptığımız işle ilgili haberler çıkınca bizi o kategoride değerlendirir olmalarını normal karşılıyorum ama bizim de bir hayatımız var. Biz de evleniyoruz, bizim de çocuklarımıza bakmamız, onları okula veya bir gece yarısı hastaneye götürmemiz gerekiyor. Yeri geldiği zaman bizim de süpermarkete gitmemiz gerekli. Biz de diğer insanların günlük yaşamlarında yapmak zorunda kaldıkları bazı şeyi yapmakla yükümlüyüz" dedi.
Dünya'daki en büyük maçın Brezilya - Arjantin derbisi olduğuna dikkat çeken tecrübeli oyuncu, "Zaman zaman Brezilya'dan arkadaşlarım ziyaretime geliyorlar. Statta attığımız gollerden sonra Brasil'in çaldığını görünce duygulanıyorlar. Bu durum beni de duygulandırıyor" ifadelerini kullandı.




SPOR
Rekoru kıracakken kaburgayı kırdık!
Başkan'dan ince mesaj!
Yıldırım rest çekti
Musibet işe yaramamış!
'Hesap verecekler'
Yaşayan efsane!
Heikki Kovalainen Yeni Buz Adam!
Lyon da arkadaş arıyor!
50 kere maşallah!
Farklı başlangıç!
Tuğba'ya övgü
Platini'den taviz yok
Başbakan Erdoğan'dan Şenes Erzik'e tebrik
Serena 67 sıra zıpladı
Kaf Kaf'tan tek yumruk: 1-0
Bolu'nun şakası yok
Salonda acı ölüm
Haber turu...
Ulusoy ya da ihraç mı?
Beşiktaş 'Ters Köşe'de!
Hakemler hazır değil
Güvercinler kazanacak
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR



Mehmet DEMİRKOL
Ulusoy ya da ihraç mı?
İnsan seçebilir. Diğerlerinden farkımız bu de...
Ercan GÜVEN
Beşiktaş 'Ters Köşe'de!
Beşiktaşlı yöneticilerin yerinde olmak isteme...
Metin TOKAT
Hakemler hazır değil
Her zamanki gibi topu oyunda tutma arzusuyla ...
Nilay YILMAZ
Güvercinler kazanacak
Gribal enfeksiyonlu şarabi ligimizde ikinci y...


© 2006 Milliyet