Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 05 Şubat 2007 / Pazartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Sağlık
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil

Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
2 haftada 4 helikopter düşürülmüş

DIŞ HABERLER SERVİSİ


ABD ordusu, Irak'ta 2 hafta içinde düşen 4 helikopterin isyancılar tarafından düşürüldüğünü ilk kez doğruladı. ABD ordu sözcüsü General William Caldwell, Bağdat'ta yaptığı açıklamada, 20 Ocak'tan bu yana Irak'ta düşen 4 helikopterin yerden açılan ateş sonucu düştüğünü söyledi.
Soruşturmanın henüz tam olarak tamamlanmadığını belirten Caldwell, "Helikopterlerimizin yerden açılan ateş sonucu düştüğü görülüyor" dedi. Caldwell, isyancıların özellikle helikopterleri düşürmeye odaklandığını, bu yüzden ABD güçlerinin stratejilerini gözden geçireceğini bildirdi.
Diğer yandan Bağdat'ta, dün gerçekleştirilen saldırılarda 37 kişi öldü. Irak polisi, Bağdat'ta Sünnilerin yoğun olarak yaşadığı Azamiye Mahallesi'nde bulunan Mağrib Caddesi'nde, bir polis devriyesinin hedef alındığını da söyledi. Yola yerleştirilen bombanın infilakı sonucu 4 polis öldü, 3 kişi yaralandı.





DÜNYA
Musevi lobisinden Türkiye'ye destek
Blair'in dostuna baskın
2 haftada 4 helikopter düşürülmüş
Rum Kesimi'nde petrol histerisi
ISAF'ın komutası ABD'ye geçti






Yasemin CONGAR
ABD'nin ibresi hâlâ AKP'den yana
ABD Dışişleri'nin Avrupa ve Avrasya'dan sorum...


© 2006 Milliyet