13:5013 Şubat 2007 / Salı 


Sevgililer Günü virüsüne dikkat

      Teknoloji uzmanları, bilgisayar kullanıcılarını Sevgililer Gününde elektronik posta yoluyla gelebilecek virüsler konusunda özellikle yarın daha dikkatli olmaya çağırıyorlar.
      Bilgisayar güvenliği uzmanları, bu tip özel günlerin, kullanıcıların bu zamanlarda elektronik postayla gelen mesajları daha çok açmak istemelerinden ötürü, bu yolla virüs gönderenleri cezbettiği uyarısında bulundular.
      Uzmanlar, geçen yıl Sevgililer Gününde dünya çapında 30 binden fazla bilgisayarın, bu özel günü kutlama maskesiyle bulaşan bir virüsün kurbanı olduğunu belirterek, bu yıl özellikle romantik kutlama mesajlarına dikkat etmeleri çağrısında bulundu.
      Güvenlik uzmanları, kullanıcılara özellikle, "Together You and I" veya "Till the End of Time Heart of Mine" başlığıyla gelen e-postaları açmamaları uyarısında bulundu.
     
Yorumlar(2)Yorum yaz
Uyarı için teşekkür ama...
kalplerimize giren virüslere ne yapacagız. . .
Yok
Mail bekledigim kimse yok cok sukur, dolayisiyla dert etmeme de gerek yok:)