Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 26 Şubat 2007 / Pazartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Sağlık
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Kaçan balık büyük olur

Bence / Fatih Tanfer

Kaşıyaka, Akçaabat Sebatspor karşısına ilk 6 hedefine ulaşmak için mutlak galibiyet düşüncesiyle çıktı. Seyircisizliğin motivasyonu olumsuz etkilediğini, ilk 45 dakikada açıkça gördük. KSK’de cezalı Güngör ve Onur’un yerine Serkan Bekiroğlu ve Ömür görev yaptı. Recep’in kaleyi korduğu maçta, Ramazan sağda, Sezer Sezgin solda, Serkan Bekiroğlu ve Ulaş tandem olarak oynadı. Orta alanda ise Sezer Badur, Olgay, Ufuk ve Ömür dörtlüsü forma giydi. Hücumda Taylan ve Kadir, rakip defansı yıpratmak amacıyla görevliydi. Taylan’ın başarısı dikkat çekerken, Kadir etkisiz kaldı.

Konsantrasyon sorunu
Maçın ilk 20 dakikası tam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Ancak Sebatspor’un hiç de kolay rakip olmadığı bir kez daha gözlendi. Orta alanda Azerbaycanlı Ali Aliyev, şık hareketleriyle kalitesini ortaya koydu. Forvette Emre ve eski Altaylı Ferdi, özellikle Serkan Bekiroğlu ve Ulaş’ın sıkı markajı karşısında etkili olamadı. Karşıyaka’nın hücum aksiyonlarında iyi olamamasının sebeplerinden birisi, sa€ koridoru kullanan Ramazan ve Ufuk’un, ne defans, ne de hücumda olumlu katkılarının olmasıydı! Olgay yine orta alanda top kaptı, mücadele etti, ancak son haftalardaki gereksiz sert hareketlerini yine devam ettirdi. Sezer Badur olgun atakların hepsinde vardı, yine şut attı, mücadele etti. Ömür ise uzun süredir oynamamanın sıkıntısını çekti. 40. dakikada Sebat, Adem’le net bir pozisyondan yararlanamadı. 44’te ise Emre’nin düşürüldüğü iddiası, konuk ekibi penaltı beklentisi içine soktu. Bu iki pozisyon da KSK’li oyuncuların konsantrasyon sorunundan kaynaklandı.

Cesur oyundan eser yok!
49. dakikada kalesinde golü gören Karşıyaka, zaman ilerledikçe her dönen topu olumlu kullanan Sebatspor karşısında ecel teri dökmeye başladı. Karşıyaka her nedense inanılmaz bir durgunluk içerisindeydi. Top kayıpları, kötü oyunun sebebiydi. KSK’nin en büyük avantajı olan cesur oyunundan eser kalmadı. 70.dakikadan sonra iyice kapanan Sebatspor’a karşı baskılı görünmesine rağmen, verkaçları iyi yapamadı. Oyun sistemini lüzumsuz şekilde doldur boşalta döndürdü. Son 10 dakikada 10 kişi kalan Sebat’a karşı etkili olamadı. Taylan’ın 90’da direkten dönen şutu büyük şanssızlıktı. Seyircisiz maçta KSK ne yazık ki çok önemli 2 puan kaybetti. Rakiplerinin yara aldığı bu haftada büyük fırsat tepti.

ege@milliyet.com.tr







EGE
İzmirliler, artık ithal milletvekili istemiyor
Emeklilik hakkında her şey
Derenin temiz akmasını istiyoruz
Kaçan balık büyük olur





Ege Ana Sayfa
Ekonomi
Spor
Rehber


Çağlayan Bilgen
Necati Çetiner
Özgür Kaynar
Fatih Tanfer

© 2006 Milliyet