Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 26 Şubat 2007 / Pazartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Sağlık
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil


Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Mutlu ve umutlu

Trabzonspor Teknik Direktörü Doğan, lig ve kupayı birlikte götürmek istediklerini söyledi, "Beşiktaş galibiyetine takılıp kalmayacağız" dedi

ÖMÜR AVCI / DHA


Trabzonspor'da, Beşiktaş maçının ilk 45 dakikasındaki karamsar tablo, karşılaşma sonrasında yerini huzur ve mutluluğa bıraktı. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, gelecek için daha umutlu konuşmaya başladı.
Bordo - mavililer, bu galibiyetle Avrupa Kupaları'na katılma yolunda inancını pekiştirirken, Teknik Direktör Ziya Doğan, lig ve kupa için inançlı ama temkinli konuştu. Doğan, daha önce Beşiktaş, Konya ve Galatasaray'ı yendikleri takdirde ilk üç hesabı yapabileceklerini söylediğini belirterek, "Bunun ilk ayağını kazandık. Ama bu maçı burada unutacağız. İlk yarıda pozisyon bulmaya başladığımız ve gol beklediğimiz bir anda iki şok gol yedik. Ama ikinci yarının başındaki oyunla maçı çevirdik. Oynandı, bitti ve galibiz" dedi.

'Takım olduk'
Doğan, bu galibiyetin kendisi için çok farklı bir anlamı olduğunu da vurgulayarak, "Bu galibiyet anlamlıydı. Maçı 2-0'dan çevirerek takım olduğumuzu gösterdik. İkinci yarının başında golü bulunca Beşiktaş'ın tedirgin olacağını biliyorduk. İkinci gol de gelince çok daha farklı bir Trabzonspor'u sahada seyretmeye başladık. Final paslarını daha iyi yapsaydık, farklı kazanırdık. Teknik direktör olarak aşırı sevinmeden yana değilim. Bu maça takılıp kalmayacağız. Kupada zor bir maç bizi bekliyor" diye konuştu.

Trabzon durmadı

Beşiktaş galibiyetiyle moral kazanan Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası'nda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başladı. Bordo - mavili ekipte, siyah - beyazlılara karşı 90 dakika forma giyenler yenilenme çalışmasıyla yetindi. Kasıklarında ağrısı olan Yattara'nın, Antep maçında oynama olasılığının bulunduğu bildirildi. Trabzonspor yarın Antep'e gidecek.

Misafirler çok beğendi!

Bordo - mavililerin eski Teknik Direktörü Urbain Braems, Trabzonspor'un Beşiktaş karşısında özellikle ikinci yarıda çok başarılı bir oyun ortaya koyduğunu söyledi. Braems, "Yakalanan pozisyonların değerlendirilmesi durumunda maç daha da farklı bitebilirdi. Özellikle ikinci devredeki futbol nedeniyle futbolcuları tebrik ediyorum" diye konuştu.
Trabzonspor'un çok önemli bir galibiyet elde ettiğini belirten Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ise, bordo-mavililerin takım ruhuyla mücadele ettiği zaman çok başarılı olduğunu herkesin gördüğünü kaydetti.
Beşiktaş karşısındaki galibiyeti kutlayan Başkan Nuri Albayrak ise kupa maçıyla ilgili olarak şunları söyledi: "İlk maçtaki avantajlı sonucu, rövanşta da pekiştirip yarı finale çıkmak istiyoruz. Hedefimiz finale kadar yükselerek kupayı müzemize taşımak olacaktır."





SPOR
Vur başını taşlara: 0-1
Bosque korkusu!
Canaydın'a açık mesaj
Mutlu ve umutlu
Kayyuma, Yargıtay freni
Fener büyük oynadı: 78-69
Timsah saldırısı: 3-1
Filede de güldü: 3-1
Gençler kaçamadı: 2-2
Evde huzur var:3-1
Paşa kendini vurdu: 2-2
Martı yine uçamadı: 2-4
Kupa Chelsea'nin
Haber turu...
Sadece Antalya
Zirvede erime
Kurtar bizi 'Baba'
Zico perişanlığı
Cemre düştü
At yarışları





 PUAN DURUMU
 FİKSTÜR

Rıdvan DİLMEN
Sadece Antalya
Antalyaspor takımı üst üste kazandığı galibiy...
Atilla GÖKÇE
Zirvede erime
Anlaşılan o ki, küresel ısınma Turkcell Süper...
Uğur MELEKE
Kurtar bizi 'Baba'
Haftaya, Avrupa'nın top 10 liginin az gol ata...
Erdoğan ŞENAY
Zico perişanlığı
Fenerbahçe, Antalya'da Hollanda yorgunu bir f...
Gökhan TÜRE
Cemre düştü
Fenerbahçe Ülker, son yılların en kötü dönemi...



© 2006 Milliyet