İbis'te pazarlık yok, fiyat kapıda
Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından inşa edilen ve Accor tarafından işletilecek olan Novotel İstanbul Marmara ve İbis İstanbul Marmara bugün açılıyor. Açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılması bekleniyor.
Türkiye'deki ilk üç ve dört yıldızlı otel zinciri olacak olan Novotel ve İbis otelleri, özellikle işadamlarına uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor. Gecelik oda fiyatı 60 euro olarak belirlenen İbis'te Türkiye'de daha önce yapılmayan bir uygulamaya da başlanacak. Tüm dünyaki İbis otellerinde olduğu gibi İbis İstanbul Marmara'da oda fiyatları otelin kapısındaki bir tabelayla duyurulacak. Fiyatlar tüm İbisler'de uygulanan 50 - 75 euro fiyat aralığının altında ya da üstünde olmayacak. Otelde standart fiyatın dışına çıkılamayacak.
Akfen ve Accor ortaklığının Türkiye'deki üç ve dört yıldızlı otel zincirinin ilk halkası olan Novotel ve İbis toplam 436 yatak kapasitesine sahip.

