|
 |
|
|
Mendilleri hazırlayın
Çok hasta olduğunu öğrenen Lale, eşi ve çocuklarını emin ellere bırakmak için bir plan yapıyor. Yeni dizi "Elveda Derken" ağlatacak
Kanal D'nin yeni dizisi "Elveda Derken"de iki çocuk annesi bir kadının beyninde tümör olduğunu öğrenmesiyle başlayan dramı anlatıyor. Beyninde tümör olduğunu ve çok az ömrü kaldığını öğrenen çocuk doktoru Lale, eşini ve çocuklarını emin ellere bırakmak için bir plan yapar. Bu plan onun, eşi Ege'nin, iki çocuğunun ve geçirdiği hastalıktan sonra bir daha çocuk sahibi olamayacak anaokulu öğretmeni Zeynep'in hayatını değiştirecektir.
KANAL D / 22.00
KİM, KİMDİR?
Yapımcı: Osman Yağmurdereli Yönetmen: Hilal Saral Senaryo: Özgür Evren Heptürk Müzik: Günay Uysal Oyuncular: Ece Uslu (Lale), Burcu Kara (Zeynep), Gökhan Tepe (Ateş), Sinan Sümer (Ege), Seda Güven (Eda), Sait Genay (Selçuk), Fatma Karanfil (Ulviye), Tansel Öngel (Kerim), Aydan Kaya (Şeyda), Ebru Bilingen (Pınar), Işık Aras (Adile), Beliz İnal (Ayşe), Gökhan Aydınlı (Berk), Seyfettin Karadayı (Kasım)
Türkiye'nin bilim elçisi kim olacak?
Milliyet Yazarı Abbas Güçlü'nün hazırlayıp sunduğu "Genç Bakış", ODTÜ ve British Counsil'ın ortaklaşa düzenledikleri "Famelab-Bilim Elçileri" yarışmasının finali bu gece ODTÜ'de yapılıyor.
Geçtiğimiz haftalarda yapılan yarı finalde finalistler, insan vücudunun çalışma prensiplerinden, karıncaların sosyal yaşamına birçok bilimsel gerçeği farklı sunumlarıyla anlattı.
Bu gece yapılacak finalde 10 finalist sunumlarıyla, ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ural Akbulut, İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Celal Şengör, ATO Başkanı Sinan Aygün, oyuncu Cem Davran ve yetenek geliştirme merkezi kurucusu Neşe Erberk'ten oluşan jürinin karşısına çıkacak.
Birinci seçilen genç, İngiltere'de yapılacak olan Bilim Elçileri Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etme şansını yakalayacak.
KANAL D / 24.00
|
|
|

|