
|
|
|
 |
|
|
Dedektifleri aratmadılar
Otomobilini kaptıran lokantacı, iki arkadaşıyla iz sürdü. Hem zanlıyı yakaladı hem de aracına kavuştu
EVRİM ATAMAN DHA
İzmir Menderes’in Özdere Beldesi’nde lokanta işleten Mehmet Cabar’ın (36) işyerine Z.A.E. (61) geldi. Yemek siparişi veren Z.A.E., beraberindeki kadın rahatsızlanınca iddiaya göre hastaneye gitmek için Cabar’dan otomobilini istedi. Cabar, daha önceden de tanıdığı müşterisine güvenip aracının anahtarını teslim etti. Ancak bir daha haber alamayınca dolandırıldığını anladı ve polise başvurdu. Talihsiz adam bununla kalmadı, araştırmaya başladı.
Çevre ilçelere gitti, dedektif gibi çalıştı. Sonunda da otomobilinin Didim’de görüldüğünü öğrendi. Cabar, iki arkadaşıyla birlikte soluğu Didim’de aldı ve Z.A.E.’yi tanıyan bir kişiye ulaştı.
''Satın aldım, dolandırmadım''
Bu kişiyle Z.A.E.’yi telefonla görüştürüp randevulaştı. Olanlardan habersiz zanlı, Güzelbahçe’deki buluşma yerine gelince Cabar ve yanındakilere yakalandı. Jandarmaya teslim edilen Z.A.E, iftiraya uğradığını savundu, ''Ben bu aracı satın aldım, kimseyi dolandırmadım'' dedi.
|
|
|

|
|