Gece yarısı deniz otobüsü operasyonu
AKP'li Turhan Çömez araya girdi, deniz otobüsü gece yarısı kaldırıldı. Yaralı gencin kopmak üzere olan bacağı kurtuldu
ERDEM ÖZCAN Bandırma DHA
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, önceki gün saat 23.00 sıralarında meydana gelen bir trafik kazasında, Bandırma'dan Susurluk yönüne giden Sakin Uğur'un (29) kullandığı motosiklet, karşı yönden gelen Tamer Kaygısız (25) yönetimindeki motosikletle çarpıştı.
Kazada, her iki motosiklette yolculuk eden Ömer Yusuf Kan (28), Sinan Kapıcı (26) ve Ferhat Sertel (28) ile sürücüler Sakin Uğur ve Tamer Kaygısız yaralandı. Bandırma Dr. Güven Karahan ve Kapıdağ Devlet hastanelerine kaldırılan yaralılardan Tamer Kaygısız'ın sağ bacağının kopmak üzere olduğu görüldü.
Kopmak üzere olan bacağın Bandırma'da dikilmesinin mümkün olmadığının anlaşılması üzerine konu AKP Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez'e telefonla bildirildi. Hemen hastaneye gelen Çömez, yaralının yakınlarından bilgi aldıktan sonra Kaygısız'ı İstanbul'a vakit kaybetmeden yetiştirebilmek için İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy'u telefonla aradı.
Paksoy, sabah saat 07.30 Bandırma- İstanbul seferini yapmak için Bandırma Limanı'nda bekleyen 'Uluç Ali Reis' adlı deniz otobüsünün kullanılabileceğini söyledi. Bunun üzerine yaralı gençle limana gelen Milletvekili Turhan Çömez, yaralıyı deniz otobüsüne koyarak saat 24.00'te İstanbul'a hareket etti.
Yaralıyı deniz otobüsünde bir an olsun yalnız bırakmayan Çömez, Aksaray Vatan Hastanesi'nde 8 saat süren ameliyatın ardından yaralının bacağının dikildiğini, akciğerlerinde meydana gelen hasarın da giderildiğini söyledi.


