'Bizi çıtır ettiler'
Vestel Manisaspor maçının devre arasında Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci'ye hakemlerden dert yanan Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun "Nedir bunlardan çektiğimiz. İki haftada dört puanımız gitti. Adalet istiyoruz. Bu kadar da olmaz ki" dediği öğrenildi
Fenerbahçe - Vestel Manisa maçında Başkan Aziz Yıldırım'ın yanında bulunan Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci ile yaşadığı sert diyalogların dışında Asbaşkan Mahmut Uslu'nun da devre arası Keçeci'ye bir hayli tepki gösterdiği öğrenildi.
Uslu özellikle büyük tartışma yaratan Tuncay - Uğur mücadelesine penaltı kararı vermeyen hakem İsmet Arzuman konusunda Keçeci'ye serzenişte bulunduğu ve "Nedir bu hakemlerden çektiğimiz. İki haftada dört puanımız gitti. Olan biteni görmüyor musunuz? Bizi çıtır ettiler. Bu kadar da olmaz ki" diye konuştuğu öğrenildi.
'Runje ne olacak?'
Takımın kötü oynayabileceğini ama hakemlerin adaletli davranması gerektiğini belirten Asbaşkan Mahmut Uslu'nun "Hakemler formsuzluğuna bir şey demiyoruz ama çifte standarta da karşıyız. Çalınan düdükler hiç adaletli değil. Uğur İnceman sürekli faul yapıyor, hep ihtar. İsmet Arzuman sonunda nihayet bir sarı kart çıkarabildi. O da oyunun sonuna doğru. Bu kadar uyarıya gerek var mı?" ifadelerini de kullandığı belirtildi.Uslu'nun, Sakaryaspor maçında Beşiktaş kalecisi Runje'nin tribünlere ve Sakaryasporlu futbolculara yaptığı el hareketini de gündeme getirdi ve "Bakalım gözlemciler Runje için ne yazacaklar. Yaptıklarını televizyonlarda herkes gördü. Bu olayı kapatacaklar mı acaba? Bu işin takipçisi olacağız" diye konuştuğu da bildirildi.
Runje'ye takip
Futbol Federasyonu, Sakaryaspor maçında rakip taraftarlara yaptığı centilmenlik dışı hareketleriyle gündeme gelen Beşiktaş kalecisi Runje'yi takibe aldı.
Hırvat file bekçisinin temsilci raporlarına yansımayan eyleminin televizyon görüntüleriyle inceleneceği, suç unsuru saptandığı taktirde Disiplin Kurulu'na sevk edileceği öğrenildi.
Runje suçlu bulunması durumunda asgari iki maç ceza alacak.

