MSC Orchestra'da mönüler ve rehberlik hizmetleri Türkçe
EKONOMİ SERVİSİ
MSC Cruises filosunun en büyük gemisi MSC Orchestra, ilk turuna Türkiye'den başladı. Her hafta İstanbul ve İzmir'e uğrayacak olan gemi yolcularını İtalya, Yunanistan ve Hırvatistan'a taşıyacak.
3 bin yolcu kapasiteli olan MSC Orchestra'da mönülerin Türkçe alternatifleri bulunuyor. Gemide anonslar ve rehberlik Türkçe yapılıyor. Dünyada yılda yaklaşık 15 milyon insanın kullandığı kruvaziyer gemilerinin Türkiye'de de alternatif bir turizm seçeneği olmasını sağlamayı amaçlayan MSC Cruises, erken rezervasyonlarda fiyatlarını 500 euro'ya kadar çekiyor.
Arkas ortaklığıyla İzmir ve İstanbul'u programına alan MSC Cruises geçen senelerde kruvaziyer turizminden pay alamayan İzmir Limanı'nın da kruvaziyer turizm payını artıracak.
Son seferini 31 Ekim'de İstanbul'a yapacak olan gemi, turunu 7 gece 8 günde tamamlıyor. MSC Orchestra'nın 18 güvertesi, fitness/dinlenme alanları, koşu parkuru, saunası, Türk hamamı, yüzme havuzları, jakuzileri, restoranları, 3 katlı 1.250 kişilik tiyatro salonu, gece kulüpleri, alışveriş mekânları ve mini club'ı bulunuyor. 24 bilgisayarın bulunduğu gemide internet bağlantısı da var.

