Sık Kullanılanlara Ekle  Açılış Sayfası Yap  Sitene Ekle  İletişim    Kurumsal 11 Haziran 2007 / Pazartesi  
   Milliyet Online    Blog    Emlak    Arabam    İnsan Kaynakları    Cumartesi    Pazar    Ege    Seri İlanlar    Mobil 
   
 » Detaylı Arama

  SON DAKİKA
  ANA SAYFA
  YAZARLAR
  SİYASET
  EKONOMİ
  FİNANS
  DÜNYA
  SPOR
  GÜNCEL
  YAŞAM
  MAGAZİN
  ASTROLOJİ
  HAVA DURUMU
  OMBUDSMAN
  ÇİZERLER
  Sağlık
  Bilim ve Teknoloji
  Kültür ve Sanat
  Eğitim
  TV Rehberi
  Tatil
  Otomobil
Haber İndeksi Arşiv Haberci Üyelik Bülten
Belediye otobüsleri hep temiz olmalı

Okur Hattı / Özgür Kaynar

Erdoğan Eşlik
İzmir’de belediye otobüslerinin büyük bölümü çok kirli. Araçların sadece dışı değil içi de doğru düzgün temizlenmiyor. Koltuklar toz içinde, oturduğunuz yerden kıyafetleriniz kirlenmiş olarak kalkıyorsunuz. Büyükşehir Belediyesi bu konuya daha özen göstermeli. Toplu ulaşımda temizliğin toplum sağlığı açısından önemli olduğu bilinmeli, bu gerçek gözardı edilmemeli.


Sevinç Atılgan
Turgut Köyü’ne de sefer düzenlensin
İzmir ile Seferihisar arasında belediye otobüsleri yolcu taşıyor. Araçlar Bademler Köyü’ne kadar geliyor. Güzergah, buradan sadece 3.5 kilometre uzaklıktaki Turgut Köyü’ne kadar uzatılamaz mı? Büyükşehir Belediyesi’nden yardım istiyoruz. Otobüsler Turgut’a da sefer yaparsa ulaşım kolaylaşacak. Bu köyde oturup İzmir’e işe ya da okula giden çok sayıda kişi var.


Elektrik kesintisi
Enerji hatlarındaki ve trafolardaki çalışmalar nedeniyle İzmir’in bazı yerleri yarın elektriksiz kalacak. TEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre kesinti programı şöyle: 08.00-16.00: Karşıyaka’da Salhane ve Bayraklı mahalleleri. 08.30-12.00: Foça’da Atatürk Mahallesi. 09.00-16.00: Menemen’de Ulukent Beldesi, 30 Ağustos Mahallesi. 13.00-18.00: Foça’da İsmetpaşa Mahallesi.


OKUR HATTI

Kentine sahip çık
Semtinizdeki, soka¤ınızdaki, çevrenizdeki sorunları duyurmak, şikayetlerinizi iletmek, çözüm bulmak için (0232) 464 59 30 numaralı telefonu arayın Faks: (0232) 464 14 02

ege@milliyet.com.tr








EGE
Bazı imamlar, yine bildiklerini okudu
Emeklilik hakkında her şey
Belediye otobüsleri hep temiz olmalı





Ege Ana Sayfa
Ekonomi
Spor
Rehber


Çağlayan Bilgen
Necati Çetiner
Özgür Kaynar

   
© 2006 Milliyet