El ele, çeyrek finale!
Copa Amerika'da B Grubu'nda Meksika, Brezilya ve Şili el ele çeyrek finale çıktı. Dün yapılan maçlarla tamamlanan B Grubu karşılaşmalarında Meksika ve Şili golsüz berabere kalırken, Meksika grup lideri olarak çeyrek finale adını yazdırdı. Grubun diğer maçında Ekvador'u Robinho'nun 56. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 yenen Brezilya grup ikincisi olarak çeyrek final vizesi alırken, Şili gruplarında 3. olan takımlar arasında en iyi 2. puanı aldığı için B Grubu'ndan çeyrek finale yükselen üçüncü takım oldu.
Bugün yapılacak 2 maçla tamamlanacak (C) Grubu'nda, ilk 2 sırayı garantilemiş olan Paraguay ve Arjantin de çeyrek finalde mücadele edecek. Şampiyonada grup maçları bugün, TSİ 01.30'da (C) Grubu'nda yapılacak Kolombiya-ABD ve 03.45'teki Arjantin-Paraguay karşılaşmalarıyla son bulacak.
Çeyrek final grubunun ilk maçı, yarın TSİ 01.05'te Venezuela ve Uruguay arasında yapılacak. Günün 2. maçında TSİ 03.50'de Şili ile Brezilya karşılaşacak.
Pazar günü ise Meksika ile (C) Grubu ikincisi, Peru ile de (C) Grubu birincisi karşı karşıya gelecek. Yarı final maçlarından önce şampiyonaya 2 gün ara verilecek.
|
DİĞER HABERLER |
YAZARLAR |
|

